Hogyan tudnék pendrive-ra úgy kiírni vagy feltenni filmet, mintha rendes DVD-re írnám?
Figyelt kérdés
Egy esküvői videót csinálok. Menüt is készítettem hozzá. külön videók, külön képek. De nekem nincs DVD-íróm és nemtudom hogy tudnám esetleg pendrivera úgy rátenni hogy tudjam rendesen a menü rendszert is választani. pl hogy most a videót akarom nézni aztán kiválasztom a képeket. Freemake video konverterrel dolgozok. Hát igazából csak hobbiból. Más konvertálások azok mennek, de ezen a részen elakadtam.2017. nov. 19. 16:01
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom DVD képfájlt kel csinálni. Ahhoz nem kell DVD író.
2/3 A kérdező kommentje:
van nekem audio_ts és video_ts mappám. ezeket kellene valahogy egybe raknom? és hogyan?
2017. nov. 19. 17:19
3/3 anonim válasza:
A >>> VIDEO_TS.IFO fájlt kell elindítanod a lejátszó programoddal. Akkor pont úgy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!