1/5 anonim válasza:
Igen. Semmivel én is szoktam játszani...
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos elrontottam a kérdés kiírását, bocsanát.
Itt vannak a játék részletei:
Adott egy boldogan élő család, ahol sajnod az egyik fiú meghal, miközben egy autó elütötte, a másik viszont él és virul. Az apuka feleségével nem emlékszem, mi történt. Az apuka neveli a másik gyereküket, akit egy idő után elrabolnak azt hiszem, és az elrabló pont az egyik nyomozó. 4 karakterrel játszunk a játék folyamán: az apukával, 2 nyomozóval, meg valakivel még, nem emlékszem pontosan. A vége felé olyan feladatokat kellett teljesíteni az apukának, mint a fűrész filmben szinte (levágni az ujját meg stb...)
Valaki felismeri a játékot?
2017. nov. 19. 14:58
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Az lesz az! Nagyon szépen köszönöm!!
2017. nov. 24. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!