Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy töröljem le az alábbi...

Hogy töröljem le az alábbi játékot?

Figyelt kérdés

A lol játék mappája törölve lett, és a programok telepítése és törlése menüben még mindig jelzi, de onnan már nem lehet letörölni.

Újra szeretném telepíteni a játékot, de azt a hibaüzenetet írja, hogy már fenn a játék egy verziója.

Próbáltam megkeresni a regisztrációs adatbázisban:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

Illetve a League kifejezésre keresni de nem találtam semmit. Iobit és Revo uninstaller nem látja, egyedül a programok telepítése és törlése menüben szerepel.

Kipróbáltam 2 registry tisztító programot is (Cleaner++/Wise Registry), de semmi... (bár az első szerintem semmit nem csinált ><)

Nem szeretném ez miatt újratelepíteni a rendszert. (Windows XP SP3)

Aki tud kérem segítsen.

2014. okt. 3. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

....pedig érdemes lenne megtanulnod, hogy:

1: először a "programok telepítése és törlése menüben" eltávolítunk(hogy a Windowst rávegyük hogy felejtsen)

2: ezután töröljük a megmaradt esetleg már üres mappát

-és nem fordítva

2014. okt. 3. 19:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kell programot törölni, de azért köszönöm az okoskodást... Ment a "Nem hasznos" gomb.

Ha valaki segíteni is tudna, az kérem írjon! :/

2014. okt. 3. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

köszi

a lényeg, hogy számodra a bekövetkezett esemény remélem a későbbiekben Hasznos lesz.

2014. okt. 3. 21:23
 4/5 sas552 válasza:

Ez nem jó mert a lacal után rákerestem és kell írni egy s-t (win 8)

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion

\Uninstall

2014. okt. 29. 20:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Írtam, h XP-m van...

A megoldás az volt, h nem a league, hanem a játék szolgáltatójára kerestem rá (Riot) a rendszerleíró adatbázisban. A találatokat törölve eltűnt a játék a programok telepítése és törlése menüből is.

2014. nov. 24. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!