Hogy töröljem le az alábbi játékot?
A lol játék mappája törölve lett, és a programok telepítése és törlése menüben még mindig jelzi, de onnan már nem lehet letörölni.
Újra szeretném telepíteni a játékot, de azt a hibaüzenetet írja, hogy már fenn a játék egy verziója.
Próbáltam megkeresni a regisztrációs adatbázisban:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
Illetve a League kifejezésre keresni de nem találtam semmit. Iobit és Revo uninstaller nem látja, egyedül a programok telepítése és törlése menüben szerepel.
Kipróbáltam 2 registry tisztító programot is (Cleaner++/Wise Registry), de semmi... (bár az első szerintem semmit nem csinált ><)
Nem szeretném ez miatt újratelepíteni a rendszert. (Windows XP SP3)
Aki tud kérem segítsen.
....pedig érdemes lenne megtanulnod, hogy:
1: először a "programok telepítése és törlése menüben" eltávolítunk(hogy a Windowst rávegyük hogy felejtsen)
2: ezután töröljük a megmaradt esetleg már üres mappát
-és nem fordítva
Tudom, hogy kell programot törölni, de azért köszönöm az okoskodást... Ment a "Nem hasznos" gomb.
Ha valaki segíteni is tudna, az kérem írjon! :/
köszi
a lényeg, hogy számodra a bekövetkezett esemény remélem a későbbiekben Hasznos lesz.
Ez nem jó mert a lacal után rákerestem és kell írni egy s-t (win 8)
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion
\Uninstall
Írtam, h XP-m van...
A megoldás az volt, h nem a league, hanem a játék szolgáltatójára kerestem rá (Riot) a rendszerleíró adatbázisban. A találatokat törölve eltűnt a játék a programok telepítése és törlése menüből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!