Mi a neve a videó szerkesztő programoknak, melyek nem túl bonyolultak, képesek lassításra, vágásra, és hang cserére?
Ja, hogy példákat szeretnél... Nem ismerem a Window Movie Makert a mai formájában, de a régi változata nagyjából megfelel a leírásodnak. Ilyen talán a VSDC, a Hitfilm Express, a DaVinci Resolve Lite is. Ha nem ragaszkodol az ingyenességhez, sokan dicsérik a Filmora, a Camtasia és a PowerDirector programok kezelhetőségét. Meg kell mondjam, én közelebbről nem ismerem egyiket sem. Blendert használok, amelyben szintén kitűnő és elég egyszerű videószerkesztő van (BVE) -- ha már magán a meglehetősen összetett és elsősorban nem erre való programon belül eligazodol.
Találsz még sok egyebet, ha rákeresel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vide%F3szer..
Szerintem járj utána, hogy melyik mit tud, egyáltalán nem biztos, hogy te is azt találod a leghasználhatóbbnak, amit én a mások véleménye alapján annak gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!