Olyan videó lejátszó vagy szerkesztő program amivel fel tudom gyorsítani a lejátszást, úgy, hogy hang is legyen? Pár órás felvételből szeretnék kivágni részleteket, fontos, hogy ne kelljen végignéznem.
Figyelt kérdés
2017. nov. 10. 14:45
1/5 anonim válasza:
A legtöbb videólejátszó programmal lehet állítani a lejátszási sebességet és ugrani a lejátszásban több másodperceket előre-hátra.
Pl.: VLC, WMP-HC
2/5 A kérdező kommentje:
VLC.be nem találom.
2017. nov. 10. 15:37
3/5 anonim válasza:
Az ugrás az ALT-jobbra, ALT-balra, SHIFT-jobb, SHIFT-bal, CTRL-jobb, CTRL-bal.
A sebesség állítása a + és - billentyűk.
4/5 A kérdező kommentje:
Sebbesség gyorsításához akkor elvileg a felfele mutató nyilat és a plusz jelet kell együtt lenyomni?
Nálam nem csinál semmit.
2017. nov. 11. 14:00
5/5 anonim válasza:
A VLC beállításaiban meg tudod nézni az aktuális gyorsbillentyű parancsokat. Én azt írtam le, ami nálam az alap billenytűkombináció.
Nálam csak a + jelet kell megnyomni a gyorsításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!