Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Adobe termékekhez (pl. :...

Az Adobe termékekhez (pl. : Photoshop) csak havi előfizetéssel lehet hozzájutni?

Figyelt kérdés
Tehát nincs arra lehetőség, hogy egyszeri alkalommal kifizetek egy nagyobb összeget, amiért cserébe örök license-t kapok?

2017. nov. 12. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs. Ez van. Ha megelégszel a korábbi verziókkal, azokból még használtan lehet vásárolni dobozos verziót, de az újak már csak a Creative Cloud-ból használhatók.
2017. nov. 13. 18:30
 2/7 Shaddark ***** válasza:

Éves licenc is van, én az ilyen típusút 3 éves akciós (3 év egy áráért) áron szoktam venni viszonteladóktól.

Torrentezni cégnél pl. nem érdemes, a bünti az ár sokszorosa és ki az a hülye aki bevállalja...

2017. dec. 18. 13:11
 3/7 Shaddark ***** válasza:
3 év 2 áráért :)
2017. dec. 18. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Biztos vmi ... pontozott le..

By the way, otthoni alkalmazasnal is buntetnek?

2017. dec. 20. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
5: Igen. Csak egyes helyeken lesz@rják. Pl Magyarországon.
2018. jan. 9. 18:12
 6/7 tabaki ***** válasza:
0%

@#2: „Biztos vmi ... pontozott le..”

Lehet. Természetesen nem én voltam az, ettől függetlenül megvan a véleményem a hozzászólásodról. Nem az volt a kérdés, hogy tud-e lopni Kérdező, hiszen azt minden boldogtalan fajankó tud. Ha ennyi a tudományod, szerencsésebb lett volna nem alázni magadat a megszólalásoddal. Természetesen a kutya sem fog zaklatni téged a PS háztáji használata miatt, de hát az ember, ugyi, nem azért nem lop, mert fél a büntetéstől, hanem, mert nem tolvaj...

2018. jan. 9. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdező: esetleg használtan - például:

[link]

2018. jan. 14. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!