Ha formázom a vinyót, de nincs meg CD-n a Windows akkor honnan lesz operációs rendszerem?
Figyelt kérdés
Annó a Windows 8 járt a laptopomhoz (rajta volt gyárilag), amit az ingyenes idő alatt frissítettem 10re...
Akkor ha most formázom, akkor meg kell vennem 40 000 Ft-ért?
#Windows #számítógép #linux #HDD #merevlemez #operációs rendszer #pénz #informatika #Torrent #laptop
2017. nov. 9. 12:31
21/24 anonim válasza:
Nekem még mindig nem tiszta, hogy mi a célod.
Beszélsz formázásról, windows felrakásról, meg aktiválásról.
Az átjött, hogy friss wint akarsz, de akkor miért úgy kezded a kérdést, ahogy.
Zavaros.
22/24 A kérdező kommentje:
Igen ezért bocsi, csak nem akartam, hogy offolják a kérdést és azt hittem hogy abban az esetben is ugyanaz a megoldás jó, így egyszerűbb volt így feltenni a kérdést.
2017. nov. 9. 14:24
23/24 Tom Benko válasza:
Ha már beírtad a kulcsok közé: Mi a francért nem jó neked a Linux?
24/24 anonim válasza:
Letöltsz egy .iso Winfos 10-et, kiírod egy DVD-re, penvájra tökmindegy. Beállítod a BIOS-t - istentudja már olyan régen nem telepítettem, linuxos vagyok szerencsére- F2 vagy Del gombot nyomogatva bootolás előtt hogy penrájról vagy dvd-rom-ról bútoljon legeslegelőször. Ujraindít perájr-lemez bent és elindul a telepítő. Beírod a dolgokat, kulcs nem kell és kész. Ha nem aktiválja, letöltesz egy KMScipót :-) egy 10MB-ost mert ha nagyobb akkor tényleg virusos stb, telepíted a cipót és ráklikkelsz a piros gongra. Kész, ennyi. Vagy teszel egy linuxot és soha többé nem kell bajlódni ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!