Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha formázom a vinyót, de...

Ha formázom a vinyót, de nincs meg CD-n a Windows akkor honnan lesz operációs rendszerem?

Figyelt kérdés

Annó a Windows 8 járt a laptopomhoz (rajta volt gyárilag), amit az ingyenes idő alatt frissítettem 10re...

Akkor ha most formázom, akkor meg kell vennem 40 000 Ft-ért?

2017. nov. 9. 12:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Már ott bukik a történet, hogy Windows alól rendszerpartíciót nem lehet formázni.

Egyedül telepítőlemez segítségével, a telepítés legelején tudnád formázni, de az előbb leírtak tükrében ez sem lehetséges.

2017. nov. 9. 13:01
 12/24 Shaddark ***** válasza:

3. verzió hogy felraksz egy win7-et, aktiválod majd ingyenesen felfrissíted windows10-re.

Mondjuk sok értelme nincs ennyire kavarni vele, de ha így csinálod akkor az új win crack mentes lesz, rendes aktiválásnak fog kinézni.

Frissíteni

[link]

itt tudsz 10-re, azt olvastam itt hogy csak dec. végéig él a lehetőség.

2017. nov. 9. 13:03
 13/24 A kérdező kommentje:

Köszi! Szóval, ha nekem gyárilag volt rajta és most esetleg új gépet szeretnék akkor meg kell vennem... Jól értem?

(Bocsi, hogy ilyen nehéz a felfogásom)

2017. nov. 9. 13:03
 14/24 Shaddark ***** válasza:

Ha aktiváltad akkor nem.

Amúgy sem.

2017. nov. 9. 13:04
 15/24 Shaddark ***** válasza:

Vagyis

hivatalosan igen.

2017. nov. 9. 13:05
 16/24 A kérdező kommentje:

11. A teljes sztori az, hogy a régi laptomom amihez járt a 8 és felfrissítettem 10-re, az elromlott. Költséges lenne megjavítattni és amúgy is új laptopot szeretnék venni.

Viszont azért nem mind1, hogy kell e op.rendszerre is költenem, mert amit kinéztem gépet az amúgy is drága (jelenleg pont annyi pénzem van)...

2017. nov. 9. 13:08
 17/24 Shaddark ***** válasza:

Ha jó az illegális Windows is akkor meg tudod oldani könnyedén a mai világban.

Ha nem jó hanem hivatalos kell, akkor vagy vásárolnod kell hozzá azt is, vagy olyan új gépet nézel amin már eleve van.

Ezeknél ált. 5-20e. Ft. a különbözet, sokszor tizedáron megszerezheted a Windowst ha a géppel együtt vásárolod...

2017. nov. 9. 13:11
 18/24 A kérdező kommentje:

Shaddark, köszi a sok választ!

Az a baj, hogy nem tudom hogy nekem most akkor "OEM" volt e... Ha volt Microsoft accountom akkor az egyenlő azzal, hogy NEM olyanom volt, hanem átruházható, többször telepithető? Vagy ez nem jelent semmit?

Illetve illegális verzió az tényleg lehet 100%ig megbízható? Ha igen, akkor milyen oldalról pl.?

Valamint ezt letudom tölteni akkor egy másik gépről vagy akár linuxról? (Még sosem használtam linuxos gépet)

2017. nov. 9. 13:18
 19/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, egyáltalán nem rosszindulatból mondom, de nem lenne egyszerűbb olyannal megcsináltatni, aki ért is hozzá? Szemmel láthatóan alapvető dolgokkal sem vagy tisztában, így borítékolható, hogy problémáid lesznek a telepítés során. Csak van egy infós, vagy legalább hozzáértőbb barát, haver, rokon, ismerős, aki még ha nem is merő szívességből, de egy fél órányi szervizes munkadíjért, meg egy táblacsokiért (vagy egy üveg borért, kinek hogy...) megcsinálja pöpecül a gépedet, és nem kell azzal szerencsétlenkedned, hogy akkor most mit töltsél le, hogyan, hogyan írd ki, jót telepítesz-e fel, stb.
2017. nov. 9. 13:45
 20/24 A kérdező kommentje:

Nem, a legtöbb barátom is hasonlóan "ért" ilyenekhez, sőt egyesek 30as éves létükre még felhasználói szinten sem tud használni egy számitógépet.

Amúgy, ha leírjátok én megértem, meg utána olvastam már most is sok dolognak azzal kapcs. amit írtatok, csak eddig az életemből eddig kb. 0 percet fordítottam ilyesmire, de szeretném érteni amúgy.

2017. nov. 9. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!