Mennyit adatot lehet visszaállítani törölt winchesterről?
Véletlenül letörölték az egyik winchesteremet, és nagyon el vagyok keseredve, mert több évem munkája van bennem , és nagyon sok időbe telik mindent megszerezni újra. Sajnos nem mindent mentettem ki, és egyes anyagok pótolhatatlanok.
Mennyit tudnak visszaállítani szaküzletben? A winchester mellesleg jó állapotú volt, nem kattogott vagy ilyesmi.
160 GB nagyságú, ami 140 GB anyag volt, és a törlés után 15 GB került rá. Esély mennyi a visszamentésre vagy milyen progival dolgoznak ilyen esetben?
Köszönöm előre a válaszokat.
Lehet sok minden. Viszont a lemez nemcsak azokkal az adatokkal íródhat felül, amelyeket szándékosan írsz rá; A rendszer normális működése közben is folyamatosan írja-olvassa a lemezt, szerencse kérdése, hogy mennyit írt felül az általa fölöslegesnek tekintett adataidból. Ezért minimalizáld a kérdéses lemez használatát, lehetőleg már a Recuvát is pendrájvról futtasd. Itt a portable változat:
Köszönöm a válaszokat. Elvittem szaküzletbe a vinyót, hogy ők ott milyen progit használnak, nem tudom, de köszönöm a portable változatot.
Igen, azt gondoltam, hogy nem egyszerű kivonási művelettel lehet kiszámolni, mennyi adat menthető. Reménykedem, de nagyon pesszimista vagyok másrészt.
Azon gondolkozom, hogy elvigyem-e másik üzletbe, ha itt nem sikerül visszamenteni adatokat róla.
Legfeljebb kérek árajánlatot profi cégtől, mert én nem merném megkockáztatni hogy itthon futassak le visszamentő progit rajta. Nem értek hozzá, az újratelepítést sem én szoktam csinálni, nehogy elrontsak valamit.
Holnap érdeklődök a boltban, aztán meglátjuk.
Azért kíváncsi vagyok, hogy egy 160 GB vinyót mennyiért ment ki egy profi cég.
Keresgéltem a neten. Van ahova fel lehet küldeni a merevlemezt, és ott kimentik róla az adatokat, van amelyik kiszáll, azaz házhoz megy. kb 10 adatmentő céget találtam, viszont órási az árkülönbség. 10 ezer forinttól 150 ezer + áfa-ig. Ilyenkor melyiket érdemes választani? A legolcsóbb nagyon gyanús, bár korrekt honlapja van fenn. [link]
Melyiket válasszam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!