Miért a rendszerrel indul a böngészőm?!
Nyilván vírus okozta, szedd le az adware spybot progit és azzal pucold le a gépet.
nem írtad milyen OS.
Nyisd meg az automatikusan elinduló programok listáját és töröld a chrome-otonnan.
Megnyitod a Feladatkezelőt - ctrl + shift + ESC gombokat együtt
az Indítás lapfülön kikapcsolod a böngészőt.
Nos, végre megoldódott a probléma. Mivel a Spybot nem segített többszöri rendszer ellenőrzéssel sem, ezért töröltem egy bejegyzést a Windows rendszerleíró adatbázisból (ha bárkinek is felmerül ez a probléma, akkor kérlek, nagyon óvatosan járj el, mivel ez befolyásolja a Windows rendszert).
1. Menj a Start menü Futtatás parancsára (a Start gomb megnyomása után írd be a "Futtatás" parancsot vagy egyszerűen nyomjd meg a Windows logó gombját és az R gombot egyszerre).
2. Írjd be a "regedit" parancsot> nyomd meg az OK gombot.
3. Lépj a következőre: HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run
4. Lesz ott jobb oldalt felül ilyen, hogy Név, Típus, Érték.
Az én esetemben a Névnél furcsa betűsorozat volt, az nem is lényeges,
amit kell nézni, az az Érték aminél minden esetben ez lesz írva: "C: \ explorer.exe xx-abc.info"
Ez a rendszerleíró bejegyzés azt mondta a Windowsnak, hogy futtassa az xx-abc.info linket az indításkor.
Töröltem a bejegyzést, de ha nem akarod, törölni az "xx-abc.info", akkor módosítani is lehet a bejegyzést.
És meg is oldódott a probléma, ezen nem segített volna semmilyen spybot meg virusírtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!