Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Eredeti Windows 10 Home...

Eredeti Windows 10 Home (dobozos) egyszerre hány eszközön használható?

Figyelt kérdés
Csak a számítógépemre van telepítve az eredeti kulcs, viszont barátnőm szeretne magának venni egy tabletet (Windowsosat), és az a kérdésem, hogy arra rá lehet rakni az eredeti Windows 10-et úgy, hogy közben a számítógépen is fel van telepítve?
2017. nov. 3. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a barátnőd szeretne egy Windows rendszerrel működő táblagépet venni, azt szerintem már alapból úgy kapja, hogy egy eredeti Windows rendszer (is) van rajta (ha dual boot-os, akkor android rendszer is lesz/van mellette), így semmi értelme egy másik Windows kulccsal aktiválni azt. Persze, ez függ attól is, mely táblagépet nézte ki magának. Majd kövezzen meg valaki, ha rosszul írtam volna valamit. :D
2017. nov. 3. 09:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Elképzelhető hogy van rajta, de nem úgy működik egy tabletnél mint a PC-nél, hogy időközönként újra kell telepíteni? Azt akarom, hogy legyen mivel. :D
2017. nov. 3. 10:08
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Egyszerre egy eszközön lehet aktiválva, különben telepítés utáni-közbeni aktiválásnál hibát fog kiírni.

Ezért telepítés előtt a korábban aktivált eszközt ajánlott deaktiválni:

(persze ezen az eszközön így már nem lesz aktiválva a rendszer)

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..

[link]

Ez így neked szerintem nem jó, ne is foglalkozz vele.

Ahogy #1 írta, a tabletek Windows rendszerrel kerülnek értékesítésre, és van rajtuk lehetőség a gyári állapot visszaállítására. (de közvetlenül, vagy OTG kábellel pendrive-ot is csatlakoztathatsz)

2017. nov. 3. 10:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ment a zöld kéz!
2017. nov. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!