Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 10. Mit tehetek, hogy ne...

Win 10. Mit tehetek, hogy ne legyen lekorlátozva, és működjön a webkamerám a laptop-omban?

Figyelt kérdés

Korábban rendben működött.

vettem egy Canyon CNE.CWC1 webcam-ot, és hozzákapcsoltam a géphez kipróbálni, mert nem itthonra kell, máshol használom.

Még egy ideig működött a beépített, utána feladta nem tudom miért.

Ezen a gépen skype, és facebook amiket használok webcammal.

Skypeon átállítottam alapnak a Canynon kamerát, mivel jobb. Ezután az történt, hogy nem tudom használni sehol a beépített kamerát, ha csak nem kapcsolom hozzá a Canyont. utána minden a régi.

mikor nincs a Canynon csatlakoztatva, azt írja ki

Skype, facebook, kamera (alap kamera alkalmazás win10) hogy "ELLENŐRIZZEM NEM HASZNÁLJA-E MÁS ALKALMAZÁS, VAGZ NINCS HOZZÁKAPCSOLVA WEBCAM A GÉPHEZ."

tudom, hogy más program nem használja, utána néztem és a Microsoft szerint a VÍRUSÍRTÓ is tilthatja, de kikapcsoltam, ekkor se szűnt meg a gondom létezni. továbbra is csak a Canyon csatlakoztatásával működik a beépített sajátja. le is tiltottam a Canyont, meg töröltem is, egyik se segít. MIT TEHETEK?

2017. nov. 1. 08:46
1 2
 11/16 Robivosi ***** válasza:
Win10-ben van olyan funkció, hogy kameraváltás, és be lehet külön-külön állítani, hogy milyen alkalmazások használják. A hivatkozásban, amit küldtem, le van írva, csak én nem tudom kipróbálni, mert win7-em van.
2017. nov. 1. 09:46
 12/16 A kérdező kommentje:
Wow, ezt jobban megnézem, csak hirtelen ránázásre a tiltást láttam csak. köszi, rögtön írok.
2017. nov. 1. 09:52
 13/16 A kérdező kommentje:
azt nem találom, hol lehet külön beállítani, melyik alkalmazás melyiket használja, csak hogy melyik alkalmazás használhatja egyáltalán a kamerát. továbbá a kamerám naprakész, és újabb mint win 7, illetve nincs letiltva sem az eszk kezelőben, sem a vírusirtóban.
2017. nov. 1. 10:06
 14/16 Robivosi ***** válasza:
Valahol olvastam, hogy a win10 mostani frissítése után sok kamera nem indult el, mert hibás volt a frissítés. Nem tudom javították e már ezt a gondot.
2017. nov. 1. 10:13
 15/16 A kérdező kommentje:

Minden frissítést letiltottam a Windowsomban. =D Utálom a frissítéseket pont emiatt, meg csak a helyet lopják.

Köszönöm az összes választ, itt feladom. Sok hasznos dolgot írtatok, remélem másnak segítségére lesz. Mindenkinek jár a +1 =) Szép napot =)

2017. nov. 1. 10:21
 16/16 anonim válasza:

A legtöbb kamerában már van mikrofon beépítve. Ez laptopoknál követelmény ugye!? Ugyanezzel a gonddal találkoztam, és sokáig gyötört engem is.

Na de a titok:

99% hogy letiltottad a hangot a kamerádon a mikrofonnal kapcsolatban azaz a laptopodban, és emiatt úgymond letiltotta a kamerát is mivel a software egyben van megírva. Engedélyezd újra a hangot, és működni fog a kamerád! Ha zavar a mikrofon, NE tiltsd le, csak vedd le a decibelt, meg a hangerőt.

Legyen szép napod!

2018. jan. 17. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!