Win 10. Mit tehetek, hogy ne legyen lekorlátozva, és működjön a webkamerám a laptop-omban?
Korábban rendben működött.
vettem egy Canyon CNE.CWC1 webcam-ot, és hozzákapcsoltam a géphez kipróbálni, mert nem itthonra kell, máshol használom.
Még egy ideig működött a beépített, utána feladta nem tudom miért.
Ezen a gépen skype, és facebook amiket használok webcammal.
Skypeon átállítottam alapnak a Canynon kamerát, mivel jobb. Ezután az történt, hogy nem tudom használni sehol a beépített kamerát, ha csak nem kapcsolom hozzá a Canyont. utána minden a régi.
mikor nincs a Canynon csatlakoztatva, azt írja ki
Skype, facebook, kamera (alap kamera alkalmazás win10) hogy "ELLENŐRIZZEM NEM HASZNÁLJA-E MÁS ALKALMAZÁS, VAGZ NINCS HOZZÁKAPCSOLVA WEBCAM A GÉPHEZ."
tudom, hogy más program nem használja, utána néztem és a Microsoft szerint a VÍRUSÍRTÓ is tilthatja, de kikapcsoltam, ekkor se szűnt meg a gondom létezni. továbbra is csak a Canyon csatlakoztatásával működik a beépített sajátja. le is tiltottam a Canyont, meg töröltem is, egyik se segít. MIT TEHETEK?
Sajnos nem jártam sikerrel. =/
Más ötlet? =)
eszközkezelőben NAPRAKÉSZ A FRISSÍTÉS.
NINCS LETILTVA
ennek ellenére a facebook ezt írja ki mikor képet szeretnék készíteni:
Kérjük, ellenőrizd, hogy a kamerád kapcsolódik-e, illetve győződj meg arról, hogy más alkalmazás nem használja a kamerát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!