Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 10. Mit tehetek, hogy ne...

Win 10. Mit tehetek, hogy ne legyen lekorlátozva, és működjön a webkamerám a laptop-omban?

Figyelt kérdés

Korábban rendben működött.

vettem egy Canyon CNE.CWC1 webcam-ot, és hozzákapcsoltam a géphez kipróbálni, mert nem itthonra kell, máshol használom.

Még egy ideig működött a beépített, utána feladta nem tudom miért.

Ezen a gépen skype, és facebook amiket használok webcammal.

Skypeon átállítottam alapnak a Canynon kamerát, mivel jobb. Ezután az történt, hogy nem tudom használni sehol a beépített kamerát, ha csak nem kapcsolom hozzá a Canyont. utána minden a régi.

mikor nincs a Canynon csatlakoztatva, azt írja ki

Skype, facebook, kamera (alap kamera alkalmazás win10) hogy "ELLENŐRIZZEM NEM HASZNÁLJA-E MÁS ALKALMAZÁS, VAGZ NINCS HOZZÁKAPCSOLVA WEBCAM A GÉPHEZ."

tudom, hogy más program nem használja, utána néztem és a Microsoft szerint a VÍRUSÍRTÓ is tilthatja, de kikapcsoltam, ekkor se szűnt meg a gondom létezni. továbbra is csak a Canyon csatlakoztatásával működik a beépített sajátja. le is tiltottam a Canyont, meg töröltem is, egyik se segít. MIT TEHETEK?

2017. nov. 1. 08:46
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
kihagytam, hogy a G. Chrome-ban is alapértelmezettnek van állítva a beépített kamera, de ez sem segít.
2017. nov. 1. 08:49
 2/16 Robivosi ***** válasza:
Töröld az összes kamera driver-ét, és telepítsd újra a beépített kamerát. Talán ez segít.
2017. nov. 1. 08:51
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálom azonnal.
2017. nov. 1. 08:52
 4/16 A kérdező kommentje:

Sajnos nem jártam sikerrel. =/

Más ötlet? =)

2017. nov. 1. 09:08
 5/16 Robivosi ***** válasza:
Eszközkezelőben látszik a kamera?
2017. nov. 1. 09:10
 6/16 A kérdező kommentje:
a beépített folyamatosan, a Canyon csak mikor hozzá van kapcsolva.
2017. nov. 1. 09:13
 7/16 Robivosi ***** válasza:
a kamera tulajdonságok között nézd át a beállításokat, mert lehet, hogy letiltotta a rendszer.
2017. nov. 1. 09:22
 8/16 Robivosi ***** válasza:
2017. nov. 1. 09:23
 9/16 A kérdező kommentje:
nincs letiltva. korábban én tiltottam le, de engedélyeztem is vissza. a jó hír, hogy az ALAP KAMERA ALKALMAZÁSban már működik a másik kamera nélkül is a beépített de facebookon még mindig nem találja.
2017. nov. 1. 09:27
 10/16 A kérdező kommentje:

eszközkezelőben NAPRAKÉSZ A FRISSÍTÉS.

NINCS LETILTVA

ennek ellenére a facebook ezt írja ki mikor képet szeretnék készíteni:

Kérjük, ellenőrizd, hogy a kamerád kapcsolódik-e, illetve győződj meg arról, hogy más alkalmazás nem használja a kamerát.

2017. nov. 1. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!