Nem tudok bejelentkezni a messengerbe! (? )
Sziasztok, hasonló a problémám. Egy korábbi mobilomra telepítettem a messengert facebook fiók használata nélkül. Telefont váltottam, de nem tudok belépni ebbe a messengerbe az új készülékről, mert jelszót is kér a belépéshez. Jelszó a korábbi készülékemen nem lett beállítva, nem is volt ilyen opció. Ehhez a messengerhez profilkép is tartozik, szeretném törölni ezt a fiókot, de nincs rá lehetőségem.
Létrehoztam közben egy fb fiókot is, és a telefonomon ezzel a fiókkal használom a messengert, de ha rákeresek saját magamra, megtalálom a régi messenger fiókom a profilképemmel "a messengert facebook fiók nélkül használja" üzenettel. Fiók váltás funkcióval próbálkoztam, szintén jelszót kér a belépéshez, amit nyilván nem tudok megadni, mert nem létezik :)
Tudtok erre megoldást esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!