Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezt a két üzenetet kaptam ma...

Ezt a két üzenetet kaptam ma a Rockstar Gamestől. Mit tegyek? Nem tudok bejelentkezni a gta 5 be. Az áll az üzenetekbe hogy megváltozott a jelszó és a fiókhoz kapcsolt email cím.

Figyelt kérdés

1.levél:Rockstar Games Social Club

Пароль для вашей учетной записи Dragobm2 был обновлен.

Если вы в курсе этих изменений, то вам не нужно ничего делать. Однако, если это была ошибка или обновление сделано без вашего согласия, пожалуйста, посетите эту ссылку или свяжитесь с поддержкой support@rockstargames.com.

Social Club представляет собой закрытое сообщество с собственным веб-сайтом, расширяющее возможности игр Rockstar с помощью таких функций, как статистика, списки лидеров, банды и виртуальные события и многое другое.

2.levél:Rockstar Games Social Club

Адрес электронной почты для вашей учетной записи Dragobm2 успешно обновлен. Вы больше не будете получать сообщения для этой учетной записи по адресу dragobm2@gmail.com. Вместо этого они будут отправляться по адресу mraklevicius@gmail.com.

Если это изменение вас устраивает, от вас не требуется никаких действий. Если же оно было совершено по ошибке или без вашего согласия, воспользуйтесь ссылкой для восстановления учетной записи или свяжитесь с нами по адресу support@rockstargames.com.

Rockstar Games Social Club представляет собой закрытое сообщество с собственным веб-сайтом, расширяющее возможности игр Rockstar с помощью таких функций, как статистика, списки лидеров, банды и виртуальные события.

2017. aug. 1. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerinted ezen a magyar oldalon hányan beszélnek oroszul/ukránul? Ha te sem, ott a Google fordító. A kérdés 90%-a így felesleges és értelmezhetetlen.

Ha megváltozott a cím és jelszó, nézd meg hogy vissza tudod-e szerezni. Ha nem, elvesztetted a játékot.

2017. aug. 1. 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:
google fordíton fordítottam le csak nem tudok angolul és így nem tudok nekik vissza írni, hogy nem én változtattam meg.
2017. aug. 1. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Google fordítóba szépen magyarul beírod, amit szeretnél, első mondatként pedig felhívod a figyelmüket, hogy nem tudsz angolul, a levelet Google Translate fordította, így elnézést kérsz, ha helyenként nem teljesen helytálló a fordítás.
2017. aug. 2. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!