Melyik az a weboldal, ahol gamer pc-ket lehet bérelni virtuálisan?
Figyelt kérdés
Régebben hallottam valakitől, hogy ő úgy szokott játszani otthon pc játékokat, hogy egy egyszerű olcsó laptopról felmegy az egyik weboldalra, és ott tud bérelni több PC-t. Ez úgy néz ki, hogy feltölt egy bizonyos kreditet, aztán minél jobb teljesítményű az adott gép, annál több kreditbe kerül egy órára. Ez valahogy úgy működik, hogy a valóságban valahol van az az adott gép és mint hogy azt mink használhatjuk és azt nekünk lestreamelik. Tehát akár milyen rossz gépünk lehet, el lehet játszani rajta, csak az a fontos, hogy jó netünk legyen.
Na most ezt így elmagyaráztam, viszont nem tudom ennek a weboldalnak a nevét. Aki ismerné és tudna segíteni, annak nagyon szépen megköszönném! :)
2017. szept. 30. 10:30
1/2 anonim válasza:
2/2 A kérdező kommentje:
naa, ez az :) nagyon szépen köszön a gyors választ (ment a pacsi) :)
2017. szept. 30. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!