Vakon gépelés! - Hogyan sajátíthatnám el viszonylag gyorsan és hatékonyan? 19/f
Figyelt kérdés
Mint a címből is kiderül erre lennék kíváncsi a kategóriáért bocsi, de nem tudtam hova tenni!Vajon tényleg mindegyik billentyűzeten működne?
Köszi!
2017. szept. 29. 00:45
1/9 anonim válasza:
Ha vakon akarsz gépelni, akkor... nos, meg kell vakítanod magad.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez hatalmas :DDD Amikor elolvastam leestem a székről!! :D. Köszönöm neked ezt a jóízű nevetést, de viccet félretéve nem így hívják amikor nem nézel rá a billentyűzetre?
2017. szept. 29. 00:54
4/9 anonim válasza:
A manonet egy hulladék mind a kivitelezést, mind a tanítás módját tekintve. Neked a RapidTyping kell:
Nekem kb. 3 hónap volt az az időszak, ami után egyáltalán nem kellett lenéznem a billentyűkre. De ez egyénfüggő. Én. pl 7 ujjal gyorsabban gépelek, mint a legtöbb ember tízzel.
5/9 kriszpo válasza:
Léteznek software-ek amik megtanítanak, de oktatnak iskolában is. Gyorsan semmit nem lehet megtanulni. Egyén, képesség függő mint minden az életben.
6/9 anonim válasza:
30 éve dolgozok géppel.
Nem tudok vakon írni.
7/9 anonim válasza:
Én sosem tanultam a vakon gépelést, viszont régen marhasokat cseteltem és szerintem azalatt sikerült végül géppuskaujjú vakongépelővé válni ...persze vannak ezek a vakongépelés oktató weboldalak is (de én jobban élveztem a csetelést).
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor most tisztázzuk hogy én mint értek vakon gépelésen mert én azt értem hogy nem nézek le a billentyűzetre amikor írom a szavakat. Ti mire gondoltok?
2017. szept. 30. 00:48
9/9 anonim válasza:
Ugyanarra. Miből szűrted le, hogy másra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!