Premiere Pro rendereles hiba?
Figyelt kérdés
Egy plugint hasznalok, a neve Magic Bullet Looks. A lenyeg az, hogy nagyon utos effectek vannak benne. Nagyon szep minden viszont a rendereles utan feltoltom a youtubera es olyan pixeles 480p-be, hogy az mar faj. 1080p be szep :D. 12-15Mbps kozott mozog. Elore is koszonom szepen aki felvilagosit arra, hogy, hogyan kell az ilyen pluginos dolgokat szepen kirenderelni xD2017. szept. 3. 22:10
11/17 Captain Logic válasza:
Látom nem érted. Az általad küldött videók 1080p-ben (mert be tudod állítani a YOUTUBE-ON) egyáltalán nem pixelesek. De ha 480p-re állítod, akkor az lesz. De ez nem a te videód hibája, EZ ÍGY VAN. Ha nem lenne pixeles, akkor nem lenne értelme a gyengébb minőségnek. Ellenben te valamiért azt várod el, hogy ebben a felbontásban ugyanúgy nézzen ki a videód, mint 1080p-ben, annak ellenére, hogy VAN 1080p-ben is! MAGYARÁZD MÁR MEG kérlek, hogy miért szeretnél egy 480p-s felbontástól 1080p-s külsőt? Állítsd át yt-n 1080p-re, és jó lesz. Ennyi. Nem bírom felfogni, miket írogatsz ide, hogy a yt nem jó erre, meg ilyen hülyeségek...
12/17 A kérdező kommentje:
Nem irtam hulyeseget. Ha elolvasod amit irtam akkor meg fogod erteni. Ugyan is a ket video kozott az a kulombseg, hogy az effectes video nem ugy adja vissza 480p-ben mint a nem effectes video. Ha jol megnezed :). Ha plugint hasznalok ha photoshop-ban keszitem el a kepet akkor is ilyen ronda minoseget kapok 480p-ben. Amugy normalisan feltoltve ez alatt azt ertem, hogy nem hasznalok semmilyen effectet 480p-ben is szep a video. Nem pixeles.
2017. szept. 4. 17:36
13/17 tabaki válasza:
Hááát, ha te mondod, bizonyára úgy van. Én nem látok lényeges különbséget a kettő között.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy igazam van. Csak zavaro szamomra egy picit. Nem baj. Hiaba probalkozom a bitrataval ha a yt maganak atkonvertalja vagy butit rajta :(. Azert koszonom szepen a valaszokat :). Tovabbi szep napot ;).
2017. szept. 4. 17:50
15/17 tabaki válasza:
Márpedig megteszi... Érdemes eleve a Youtube-igényekhez alkalmazkodni, akkor a feldolgozás is gyorsabb, meg a csalódás is kisebb.
16/17 Captain Logic válasza:
Jó, legyen ahogy akarod, de miért 480p-ben nézed? Erre még nem jött válasz…
17/17 anonim válasza:
Forrás: 1080 sor
Cél: 480 sor
Tehát a célon 2,25 pixelből kell 1-et generálnia a képhez.
(downscale ugye). Akár premiere, akár youtube csinálja,
itt egy transzformáció lesz. Ha premiere csinálja, akár
képkockánként eltérő lehet a frame lekódolása. Ha youtu-
be, akkor ugye kockánkénti megjelenítésnél lehet eltérés.
Mert minden egyes esetben számítani kell a képet.
1080p-nél azért nem lesz pixeles, mert megegyezik a
forrás-cél, nincs transzformáció, ott csak annyi lehet
a gond, amit premiere kódoláskor vét. Az pedig skálázás
nélkül nem gyakori (max a plugin kavarhat be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!