Premiere Pro rendereles hiba?
Figyelt kérdés
Egy plugint hasznalok, a neve Magic Bullet Looks. A lenyeg az, hogy nagyon utos effectek vannak benne. Nagyon szep minden viszont a rendereles utan feltoltom a youtubera es olyan pixeles 480p-be, hogy az mar faj. 1080p be szep :D. 12-15Mbps kozott mozog. Elore is koszonom szepen aki felvilagosit arra, hogy, hogyan kell az ilyen pluginos dolgokat szepen kirenderelni xD2017. szept. 3. 22:10
1/17 A kérdező kommentje:
Premiere Pro cc 2014-t hasznalok. De szerintem ez nem lenyeges.
2017. szept. 3. 22:11
2/17 anonim válasza:
Ne csodálkozz. Eredetiben szép minden, onnantól mindenféle
transzformációval csökkenti/növeli a méretét. Mindig ere-
deti méretben kell a videót nézni, akkor lesz szép, onnan-
tól mosott sz@@r, ha már bele kell nyúlni :)
3/17 Captain Logic válasza:
Nade a kész videó is pixeles, vagy csak ha feltöltöd youtubera? Mert a youtubenak kell X idő, míg feldolgozza a videó minőségét.
4/17 tabaki válasza:
Miért ne lenne pixeles egy 480-as videó?
5/17 Captain Logic válasza:
#4 Szerintem az van, amit mondtam, még nem dolgozta fel a yt a videót, ezért csak 480p-ben volt elérhető. Gondolom azóta megoldódott, csak a kérdező is eltűnt.
6/17 tabaki válasza:
Én meg úgy értelmeztem, hogy YouTube-on nézte meg mindkét felbontásban, az 1080p változat tetszett neki, de a 480-assal elégedetlen volt. Na, mindegy, előbb-utóbb majd csak kiderül.
7/17 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem tudom jobban elmagyarazni igy csinaltam 2 fele videot:
Effect nelkul: 480p
https://www.youtube.com/watch?v=V_ujshryHt8
Effect:
https://www.youtube.com/watch?v=24aX1Lv5bc8 480p
Maskepp a kesz video nem pixeles, csak ha youtube-ra kerul fel es hat a vegeredmeny pocsek. Eddig barmilyen plugint hasznaltam pl (FilmConverter Pro) ugyan ez a problema.
Rendereles:
H264
19020x1080p
29fps, Progressive
VBR 1 pass Target 15Mbps Max 20Mbps
Elore is koszonom a valaszokat.
2017. szept. 4. 15:52
8/17 Captain Logic válasza:
De miért 480p-ben nézed? Ott van az a kis ikon jobb alul, állítsd át 1080p-re, úgy nem pixels...
9/17 tabaki válasza:
Igen, ezt nem értem én se... A YT, ha szükségesnek látja, általában amúgy is ront egy kissé a videókon a takarékosság jegyében, de ha direkt nézed rosszabb minőségben, akkor miről diskurálunk tulajdonképpen?
10/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem YT-ra valo az ilyen pluginok :(. Azert koszonom szepen a valaszokat.
2017. szept. 4. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!