Hogyan lehet Arch/Antergos linuxon elindítani a minecraftot?
Figyelt kérdés
Van egy Minecraft.jar launcherem (nem eredeti) amit linux minten úgy tudtam elindítani hogy beállítottam hogy Javával (OpenJDK) nyissa meg és így elindult és működött. De Antergoson meg nincs ilyen lehetőség, szóval terminálból indítom (java -jar Minecraft.jar) így elindúl viszon csak addig hogy meg lehet adni a verziót stb. és START, viszont a START gomb megnyomása után már a játék nem indul. Mi lehet a megoldás?2017. szept. 2. 09:32
2/6 Tom Benko válasza:
Arch esetében egyszerűbb az AUR-ból telepíteni, az biztosan elindul.
3/6 A kérdező kommentje:
De ahhoz kell egy Mojang accunt ami meg van véve a Minecraft
2017. szept. 8. 20:05
4/6 Tom Benko válasza:
Ez miért probléma? Simán elindul, account nélkül legfeljebb korlátozásokkal (nem tudom pontosan, mik azok), de accountot meg meghatóan alacsony áron lehet szerezni.
5/6 A kérdező kommentje:
A demo 3 nap singleplayert enged és ha jól emlékszem akkor 25 dollár a játék, hol lehetne ennél olcsobban venni?
2017. szept. 8. 22:04
6/6 Tom Benko válasza:
Ő... 6374 forint. Én is ennyiért vettem. Teljesen korrekt ár szerintem. Esetleg ha minimálbéres vagy, vagy ahhoz közeli, akkor megérteném, hogy komoly spórolást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!