Be lehet állítani Win7-ben, hogy a Startmenü/Leállítás gomb ne kikapcsolja, hanem alvó módba küldje a gépet?
Figyelt kérdés
2017. szept. 1. 13:44
11/18 Dongaben válasza:
A Fizikai gomb, és a szoftveres gomb közt van némi különbség... Én... Kb. "lesz@rom", hogy egy hülyegyerek nem tudja kikapcsolni a gépét. De, ezért egy kérdést kiírni az internetre??? Inkább tologasd a "csattogós lepkét"!
12/18 A kérdező kommentje:
Mi van??? :))) Teljesen másról beszélsz, abszolút nem értetted meg, miről van szó. Ha tudnál szöveget értelmezni, nem írtál volna 5 db, tökéletesen indifferens "választ". :))) Üdv!
Többieknek, akik értik, miről volt és van szó, és mi a kérdésem lényege : Szóval szerintetek nincs lehetőség a Startmenü/Leállítás menügombot leállítás helyett alvó módra "programozni"?
Köszönöm!
2017. szept. 1. 18:16
13/18 Dongaben válasza:
Ha valaki érti, hogy az eddig leírt zagyvaságból, TE mit szeretnél, annak én jövök egy sörrel!
14/18 A kérdező kommentje:
Semmi zagyvaság nincs benne, teljesen egyértelmű, mi a kérdés, mit szeretnék megtudni. Az, hogy lehetséges-e megvalósítani, más kérdés. Továbbra is él a kérdés azokhoz, akik fel tudják fogni. :)
2017. szept. 1. 19:35
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Vezérlőpult/Tálca és start menü/start menü. Itt lehet megváltoztatni a "gombot".
Erre gondoltál?
17/18 Dongaben válasza:
5 év alatt nem vesződtem ennyit senkivel... Elolvastad? mit írtál ki??? Ha igen, akkor olvasd el még 10x és értelmezd a saját kérdésed!
Részemről: Téma Off!
18/18 A kérdező kommentje:
16-os : Bingó! Igen erre gondoltam! Így a Leállítás helyett az alvó mód jelenik meg, így szerettem volna. Köszönöm!
2017. szept. 1. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!