Be lehet állítani Win7-ben, hogy a Startmenü/Leállítás gomb ne kikapcsolja, hanem alvó módba küldje a gépet?
1-es : Köszönöm, de a leírás a gép manuális kapcsolójának, nyomógombjának beállításáról szól. A kérdésem a Startmenü/Leállítás "gombra" vonatkozik.
2-es : Igen, a lenyíló menüben ott van az alvó mód, de én a Leállítás gombot kérdezem, lehetséges-e Win7-ben a funkció megváltoztatása. A vezérlőpultban van lehetőség a főkapcsoló és az alvó mód opciók megváltoztatására, de a Leállítás-ra nem találtam.
Ez a funkció a fizikális gombra vonatkozik.
Menüből miért akarod a leállítást átírni? Az direkt azért
van, hogy biztosan leállítsa, és ne alvó módra rakja (az
egy másik menüpont).
Eltüntetni a teljes menüpontot lehet, de akkor nem lesz
reboot sem és sleep sem:
4-es : Ahogy 5-ös írja, és én is utaltam rá, az a beállításlehetőség a gépen lévő kikapcsológombot szabályozza.
5-ös : Azt szeretném elérni, hogy a fizikai, gépen lévő kikapcsológomb kapcsolja ki teljesen, és a Startmenü/Leállítás pedig alvó módba tegye. Jelenleg pont fordítva van. :)
:)))
Már többször, és elég értelmesen leírtam, szerintem teljesen érthető. De megismétlem, mert harmadjára adsz indifferens választ, hátha bennem van a hiba : Szóval azt szeretném PONTOSAN, hogy a Startmenü/Leállítás "gomb" ne leállítsa, hanem alvó módba tegye a gépet. A kérdésem arra irányult, hogy ez lehetséges-e. Ha nem hát nem, de egy kérdést megért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!