Hogyan tudok olyan wincseszterre Win7-et felrakni amin már van egy másik gépre telepített win7 és adatok s nem akarom letörölni egyiket se?
nem látok rajta gtp feliratot.
model:st500lm012
particiót akkor is fel kellett rakni amikor az xp-win7 párost akartam csinálni.
ellenben máskor is kiirta már telepités közben hogy a winyőt van egy másik oprendszer is, csak eddig olyankor töröltem.
nekem az lenne a legjobb, ha win7 lenne a másik gépen is.
akkor telepitek, kiirja hogy van egy másik oprendszer, particionálok, s kijelölöm a particonáltat is bottlemeznek? s melyik program is az aminél bekapcsoláskor eldönthetem melyikről bootoljon?
Ha két eltérő operációs rendszered van, akkor az utoljára telepitett operációs rendszer létrehozza a boot menüt és minden inditásnál, választhatsz a telepitett operációs rendszerek között.
Irtam a #2-dik hozzászólásomban : Ha ugyanolyan operációs rendszert szeretnél akkor kell egy boot manager (erre kerss rá googléban), de egyet ajánlottam is "bootit ng" illetve mostmár Bootit Bare Metal.
Üdv.
köszi, asszem most már értem. egy kérdés még utoljára.
akkor jól értem, rakjam vissza abba a laptopba a winyót aminek a hardverére telepítve van a win7, ott töltsem le ezt, ott jelöljek ki másodbotparticiót s ezekután rakjam át az asztali gépbe telepítésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!