Windows 7 64bit lassan indul?
Figyelt kérdés
A probléma:Adott egy gép,új alaplappal és procival.Feltettem rá a win7 ultimate 64bitet.Net-keretrendszer,drievrek a legfrissebbek.Minden fent van a merevlemez vezérlőé is.Két biztonsági szoftverem van:ESEt Smart Security legújabb,és a Malwarebytes.A Malwarebytes automatikus indítása ki van kapcsolva,és a valós idejű fájlrendszervédelme is.Azért van fent,hogy az ilyen kéretlen szutykokat eltávolítsa.A probléma:Az asztal gyorsan bejön,a gép viszonylag használható is.De alul az internet ikonjánál forog az a karika tudod.De a net működik meg a gép is.De kb 3-4 perc múlva jelenik meg az Eset ikonja,meg lent a jobb sarokba az a többi ikon,pl Grafikus kártya illesztőprogramja,stb.Az msconfigban a szükséges dolgokon kívült mindent kinyomtam.A windwos telepítést követően frissítve volt.2017. aug. 23. 08:48
11/12 A kérdező kommentje:
Nem!Az volt a baj,hogy egy ideig kikapcsoltam hogy a cuccaimat ve tudjam crackelni,azokat irtotta. le vele amik a crackekkel települtek.A vizsgálat ami az első település után lefutott,nem jelzett hibát.A windows egy Win7 Ultimate x64 Sp1es MsDn nem Carlosca vagy egyéb taknyolt verzió,nem is autocrackes.A karantén a crackjeim után lett tele.
2017. aug. 25. 17:14
12/12 anonim válasza:
Hát vigyázni kell a crackekkel. D
Persze tudom sokan megmagyarázzák.
Én csak olyant használok, ami itt nem túl sok jelzéssel bír>> [link]
Gondolom ismered. Igaz sokat vadásztam, míg a használt programjaim normális törést találta, de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!