Windows 10 Pro 64 biten miért nem fut normálisan a Need for Speed Underground 2?
Gondoltam kicsit nosztalgiázgatok, miegymás.
Az a lényeg, hogy elindítom és van kb 2fps-em. Win7-en szépen futott, hiba nélkül! Ugyanígy jártam az UG1-el, meg a Carbonnal is.. Ugyanaz a probléma mindegyiknél. Valakinek van valami ötlete? Olvasgattam jó pár helyen, de nem jutottam semmire..
Gép konfig:
Phenom II X4 955
4gb DDR3 ram
HD6570 1gb
Mert ez egy nagyon régi játék, csoda hogy működik...
Próbáld meg kompatibilitási módban, hátha, de nem sok esély van rá.
Kéne működnie. Ki van kapcsolva a game dvr? Nem biztos, hogy ilyen régi játékokkal is együtt fog működni rendesen.
Még azt érdemes tudni, hogy NFSU1 és 2 minden XP-nél újabb oprendszer alatt olyan hibát produkál, hogy ha billentyűzettel játszol, és megváltoztatod az alap kiosztást, akkor azt nem menti el. A játék minden indításakor újra be kell állítani.
#2-esnek: Win7-en nekem nem volt ilyen problémám. Xbox 360 kiosztású kontrollerrel játszottam mindkettővel.
Pici helpet kérek. Mi az a "Game dvr"? :D Win10-nek ezt a dolgát nem ismerem. :/
How to Disable Xbox Game DVR on Windows 10 (Gaming Input Lag Issues):
https://www.youtube.com/watch?v=sU6DFUgBE4g&ab_channel=Sagma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!