Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Wordben szeretnék olyat...

Rolker99 kérdése:

A Wordben szeretnék olyat csinálni, hogy minden lapon táblázat szerűen adatok vannak. És ha az első lapon változtatok bizonyos adatokat az minden lapon változzon. Ezt lehetséges kivitelezni?

Figyelt kérdés

2017. aug. 20. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges, de nem szeretnéd.

A Beszúrás lapon a Táblázat-ot lenyitva tudsz Excel-számolótáblákat beszúrni, amiket akár külön lapokra is tehetsz.

De!

Nekem csak úgy sikerült egyikben a másik cellájára hivatkozni, hogy az eredetiben megcsináltam egy cellába a képletet, aztán Kivágás-Beillesztéssel vittem át a másik számolótáblába.

A cellahivatkozás hasonlóképpen nézett ki, mintha a két tábla két különböző Excel fájlban lett volna.

Működött is, egészen addig, amíg a Word fájl át nem neveztem (pl. mentés másként), onnantól nem frissült az érték a másik táblában. Ha visszaneveztem a Word fájlt, akkor se.

Azt javaslom, csináld meg, amit akarsz, rendesen az Excelben, és az Excel fájlt objektumként csatold a Wordbe. (Méretezést, stb-t ki kell tökölni.)

2017. aug. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!