Lehetséges, hogy az író programok is (Néró, Ashampoo) -mint a dvd írók- bizonyos lemezeket kevésbé "szeretnek"?
Figyelt kérdés
Konkrétan az Ashampoo, és Néro prg-ről van szó. A Néró egyetlen félgagyi Emtec dvd-t sem írt meg, az Ashampoo mindet. Pár db ki lett dobva az Ashampoo előtt. Mi az oka...úgy nagyjából...?2008. dec. 14. 22:02
1/3 anonim válasza:
Igen lehetséges, de sajnos az okát még nem sikerült kiderítenem, de én is jártam így. Esetleg próbálkozhatsz más tipusú íróval (nem programmal, hanem hardwerrel).
2/3 anonim válasza:
A programnak semmi köze, ugyan is az nem érzékel semmit.. csak megnézi, hogy írható e abban a szektorban.
Ha valamilyen DVD-t nem tudsz írni akkor elösször DVD-ROM-ot nézd meg, hogy jó-e, azután pedig ha másikban lehet írni akkor elviheted szervizbe (az első tökéletes lesz) mert csak megkell húzni egy csavart a lézer mellett.. kb mindennapos az ilyen .. hamar rongálódnak ezek/gyárilag xxar.
Sony - cimkéz
LG - xxar (nekem is ez van tökéletes.....mások mondták, hogy rossz)
NEC - jó (sose használtam még)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nos nekem is LG van, de külső író, a laptophoz. Hozzáértők szerint a külső író jobb, persze ezek között sem mellékes melyik sorozat. Nekem E40 van. Minden jól működik, csak az Emtec dvd-knél volt ilyen probléma. Jó minőségű dvd esetében a Néró, és Ashampoo is jól ír. Viszont Emtecet csak az Ashampoo írt....mégegyszer köszi.
2008. dec. 15. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!