Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért jelenik meg az asztal...

Miért jelenik meg az asztal mindig játék közben?

Figyelt kérdés
Játék közben kb. 5 percenként mindig leteszi a tálcára a játékot. Miért?
2010. máj. 24. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Antivírus, ilyesmi, nem szokott felugrálni a tálcáról? Az okozhatja.
2010. máj. 24. 19:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Ne, semmi sem szokott felugrani, mindig csak a játékot dobja le.
2010. máj. 25. 06:39
 3/12 A kérdező kommentje:
és 10-ből egyszer vagy kétszer ki is dob a játék, valami hibával, tehát nem tudok visszatérni és folytatni...
2010. máj. 25. 12:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Pls, valaki help, mer megőrülök tőle :(
2010. máj. 25. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Ellenőrizd az egyéb futó progikat (CTRL+ALT+DEL)

Ne érj a Start gombhoz játék közben. :)

Vagy próbáld meg kikapcsolni az Ablakváltás funkciót (Task Swiching) ha van ilyen a játékon belül.

Egyéb esetben nézz utána hogy ez a játék hibája-e, és hogy van-e hozzá javítás.

W:)

2010. máj. 27. 11:53
 6/12 A kérdező kommentje:

Biztosan nem a játék hibája, ezt azért gondolom, mert a régi alaplapommal nem voltak ilyen gondok, meg más játékkal sem, amivel most igen, viszont nagyon szeretném remélni, hogy nem is az alaplap a ludas, mert bár 2011. novemberig garanciális, de egy ilyen hibát hogy bizonyítok be? :)

Szóval a játékon belül még nem láttam Task Switching opciót (egyikben sem), ha látnám, kikapcsolnám, a Start-gombot meg nem szoktam olyan gyakorisággal püfölni, hogy a sok ablakváltás indokolt legyen.

A futó programok között pedig semmi olyasmi nincs első blikkre, ami máskor ne lett volna. Tudom, így most lezártam minden utat, amin el lehetett volna indulni, mégis, ha valakinek eszébe jut valami, szívesen fogadom, és köszönöm az eddigi ötleteket.

2010. máj. 27. 21:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Meg különben is, ha megnyitom a feladatkezelőt, honnan tudom, hogy mi az, ami "aktiválta" magát, és lerakta a tálcára a játékot, mikor sok-sok dolog fut ott egyszerre?
2010. máj. 27. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy ismeretlen feladat ami engedély nélkül fut. De nem valószínű, hogy ez lehet a gond. Az új alaplapodon másfajta chipkészlet van mint az előzőn? Integrált a hang vagy a videó? Mást is cseréltél vagy csak a lapot? Tudom sok a kérdés de enélkül nehéz megválaszolni a kérdésed.
2010. máj. 28. 01:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Másfajta, mint az előzőn, az Intel 865G volt (ASUS P5PE-VM), ez meg Intel P43 (ASUS P5QL PRO), és mivel AGP-ről PCI-e-re való átállás volt a csere lényege, ezért videokártyát is cseréltem (GeF 7600GT --> GeF 7900 GTO), meg memóriát (2x2GB GeIL Black Dragon 800MHz). Integrált hang van rajta, ilyen: Realtek ALC1200 8 -Channel High-Definition Audio CODEC

De van benne rendes (igazi, fizikai) hangkártya is, SB128PCI, és mindegy, melyiket használom, nem változtat a helyzeten. Amennyire tudom, integrált video nincs rajta, de lehet, hogy tévedek, letiltottam volna, ha lett volna tudomásom róla.

Nem baj, ha sok a kérdés, annál jobban behatárolható a dolog :) Remélem, hozzásegítettelek további gondolatokhoz.

2010. máj. 28. 11:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Valszeg vírus volt, Hiren's BOOT CD-vel megoldódott a gond.
2010. jún. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!