Subtitle Editbe csináltam feliratot egy játék videójához:Már kész van meg minden és mikor nézem a videót sehogy sem jelenik meg a felirat. Pedig youtubra szeretném feltenni. Mi ennek az oka?
Ha egy videóhoz csinálsz külön feliratot, az egy felirat fileba mentődik el. Kiterjesztése sok minden lehet. pl. SSA, SUB stb.
Ahhoz, hogy megjelenjenek a videón, a lejátszóval külön meg kell nyitni a felirat file-t is. YouTube-ra így nem is fogod tudni feltölteni.
Javaslom szedd le a Virtualdub nevű ingyenes programot: [link]
Szedd le a hozzá tartozó Subtitler nevű "Filter"-t
Telepítsd a gépedre a programot, majd a letöltött Subtitler.vdf-et másold be a Virtualdub/PLUGINS mappába.
Inditsd el a programot, töltsd be a video file-t. Majd a felső menüpontoknál Video => Filters. Válaszd ki a subtitler-t a felugró ablakból ...-nál tallózd a felirat file-t, majd pedig save as AVI (mondjuk AVI-ba a legjobb elmenteni). Várd meg amíg letelik az idő, és ha mindent jól csináltál, a felirat ott lesz a videón.
Jómagam sokszor csináltam, de lehet időbe telik belejönni. Ha elakadtál, vagy további segítségre van szükséget nyugodtan írj emailt.
További szép napot, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!