Van egy hdd-m, amin könyvtárstruktúrában van elszórva kb 1000db VOB videó fájl . Ezeket szeretném tömöríteni, de automatikusan. Hogyan?
Azaz nem szeretném egyesével kikeresni őket.
Milyen lehetőség van erre?
1.) Total Commanderrel boldogulsz?
2.) Egyenként tömöríteni vagy az egészet egybe? Nem lesz kicsit túl nagy?
3.) A VOB fájlok már tömörítettek, csak némi kísérő adat van optimalizalatlanul tárolva. Kevés haszna van a további tömörítésnek.
4.) A tömörítéskor megtartsa a könyvtárstruktúrát?
ffmpeg +
batch script
powershell script
bash script
egyenként szeretném tömöríteni
megtartani a könyvtárstruktúrát
ez nekem új, hogy a VOB optimális lenne
tudtommal a DVD lejátszók számára készített formátum, aminek az a lényege, hogy gyorsan ki lehessen olvasni, és ne kelljenek igényes algoritmikus lépések a lejátszásához, de ha ez nem követelmény, akkor van olyan formátum, ami tömörebben tud tárolni, ez elég egyértelmű nekem
A videó szegmensei (beállítás szerint kb. 20-50 frame) önmagukban hatékonyan tömörített szakaszok, ezért az egész VOB-on egy fájltömörítő még solid módban is csak nagyon keveset tud nyerni. Videófájlok becsomagolásakor ezért én néha a tömörítés nélküli módot is bekapcsolom, nincs sok különbség. Ha a helynyereség a cél, akkor ezért nem érdemes a tömörítést végigcsinálni.
Sajnos most nem tudok olyan paramétert egyik tömörítőhöz sem, amelyik a kért variációt valósítja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!