Valaki tudd egy olyan videóvágót ami nem roncsolja a fájlt? Mert a Sony vegas hangkésést csinál meg képbutítást nekem legalábbis.
ha újrakódolod a videot veszteséges tömörítéssel, akkor törvényszerű, h romlik a minőség.
Használj veszteségmentes (losless) tömörítést exportálásnál/rendernél, és akkor nem lesz semilyen romlás!
Ez tetszőleges videoszerkesztőnél beállítható.
Ugye, kifogástalan jártasságot szereztél a programban, és mindent tökéletesen állítottál be? Hát, sajnos akkor tényleg nincs mese, le kell cserélned, mert használhatatlan...
A GyK közönsége a tanúm, hogy nem vagyok híve a lopott szoftver használatának, de ennek nem az az oka, mintha lebecsülném a minőségét. Ha az egyik legnépszerűbb és legjobban bevált videószerkesztő nálad nem hozza a formáját, akkor biztos vagyok benne, hogy egyszerűen nem értesz hozzá. Ezen pedig nem segít az sem, ha akár naponta kapkodsz új program után -- hacsak nem sikerül szerencsés kézzel beletenyerelned egy olyanba, amelynek az alapbeállításai véletlenül éppen neked kedveznek, és esetleg csak a harmadik-negyedik kísérletednél nézel majd nagyot. A videó nem az a terep, ahol a program majd magától teszi a dolgát, ahogy az Isten megadta, leszel szíves tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!