Miért nem jó a HAMACHIS szerverünk?
Figyelt kérdés
Amikor csatlakozok rá az írja ki Belépés sikertelen.Érvénytelen munkamenet.(Próbáld meg újraindítani a játékot).Már próbáltam újraindítani és valahol azt olvastam hogy a tűzfalat kell kikapcsolni de sehogy se jó.Mindig ugyanazt írja ki.2017. aug. 15. 11:52
1/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem ide írni hogy a Minecraftról van szó
2017. aug. 15. 13:07
2/10 anonim válasza:
Szerver fájlba nézegess a beállítások után, valami kapcsoló biztos rosszul van megadva
3/10 A kérdező kommentje:
Azt hol tudom elérni vagy megtalálni?
2017. aug. 17. 10:15
4/10 anonim válasza:
A játék mappába keress olyat hogy server.properties, ezt húzd be jegyzettömbe keresd meg azt hogy online, már nemtudom mert régen játszottam, de próbáld ki hogy oda a true-t írod, ha úgy nem akkor false. De szerintem true val kell működjön, illetve az IP résznél a hamachi IP kell annak amelyikőtök a server
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem nincs olyan :D
2017. aug. 17. 10:51
6/10 anonim válasza:
1.8 előtt tökéletesen lehetett hamachizni, de eredetisnek kell lenni, hogy bármiféle LAN-t nyiss, mivel a Mojang szerverei kapcsolják össze a fiókokat a multihoz. Viszont Ha Eredetis vagy, és a haverod nem, akkor ne számítsatok semmiféle Hamachis szerverre..
7/10 anonim válasza:
Jaa igen.. ezt is írni akartam, korábbi verzioval lehet törten, van egy átmenet valamelyik verziónál, haverral próbáltuk, az úgy hozta be az egészet, hogy kb fél percet késett, én el mentem egy helyre játékon belül, viszont haveromnál úgy érzékelt félpercig kb, mintha még ott lennék, másik meg az hogy nem mindig láttuk egymás karakterét.. gondolom ez is amiatt volt mert nem eredeti. Régebbi verziókkal még megoldható könnyedén az online játék, de az újaknál semmi ilyen
8/10 A kérdező kommentje:
És akkor lehet valahogy máshogyan szervert csinálni ingyen?Csak survivaloznank haverommal nem kellenének pluginok se.
2017. aug. 19. 15:29
10/10 anonim válasza:
Szerintem inkább béreljetek egy rendes szervert.
A legtöbb ezzel foglalkozó oldalo 1000 forintért kaptok egy alap szervert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!