Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Minecraftban hogyan rakjak be...

Minecraftban hogyan rakjak be pluginokat a hamachis szerverembe?

Figyelt kérdés

Nos, bevallom, hogy rengeteg videót megnéztem a plugin berakással kapcsolatban, rengeteg kérdést láttam, és rá a válaszokat is.

Minecraft szerver verzió: 1.8.1

Én mindent ugyanúgy csináltam ahogy a videóban mutatták: Letöltöttem egy ugyanolyan verziójú plugint mint a szerver verziója, (pl. Essentials, Mo'Creatures plugint) csináltam a szerver mappámon belül egy plugins mappát, és oda beraktam. .jar fájlban raktam be őket, és kicsomagolva. A hamachi közben el volt indítva. Ezután elindítottam a szervert, a run.bat fájllal, a videóban kiírt a parancssorba elég sok dolgot, hogy betölti ezeket a dolgokat, de nekem ezeket nem írta ki. Kitöröltem a plugint a plugins mappámból, majd visszaraktam, megint elindítottam, de semmi változás nem történt. A minecraftom nem eredeti. A szerver tökéletesen működik, haverok simán fel tudnak jönni, és lelépni, de a plugin nem működik.

Előre köszönöm segítségeteket!

2016. júl. 18. 13:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia, a Hamachi az csak annyi, hogy a Singleplayer világot ha megosztod LAN-ra, akkor ara mások feltudnak csatlakozni. Szóval az csak egy LAN világ, nem pedig egy szerver.

Egy szerverhez, ami támogatja a pluginokat szükség van egy port-forward-ra, ami az, hogy az IP-címed nyilvánossá teszed, úgy, hogyha azt valaki beüti szerver IP-ként a Multiplayer részben a Minecraft-ban, akkor fel tud menni a szerverre. A megosztott IP-t írd be s szerver server.propertien fájllába. Azután add hozzá a pluginokat. És a most indítsd a szervert. A megosztott IP-re fel tudnak menni a többiek.

Egyszóval, a Hamachi és a Spigot/Bukkit szerver SEMMILYEN szinten sem függenek össze.

Szívesen megtanítalak szervert csinálni, ami teljesen ingyenes. Nem kell félni tőle, jó móka. Írj emailt: kerekesm727@gmail.com , és megtanítalak mindenre. Emailon elküldöm a Skype címemet, és ott majd megmutatok és elmondok mindent.

trazor48 - privát szervertulajdonos

2017. júl. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!