Minecraftban lenne egy régóta fen álló hibám? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ez lenne a problémám:
kép1: [link]
kép2: [link]
Kép1-en ilyennek kellene lenni a minecraftnak, amikor ki van nagyítva, de helyette olyan mint ami a kép2-n látható.
Több mint fele nem látszik annak ami, a kezembe van. De ez csak akkor ilyen amikor ki nagyítom, vagy méretezem a minecraftot... Próbáltam már felbontás állítani minden fajtát, de nem jó, próbáltam más verzióju minecraftokat, más klienseket is, de ugyan az a hiba. Hogyan tudnám megoldani, hogy fullscreen-be is rendesen látszódjon?
2016. júl. 5. 21:25
1/2 anonim válasza:
Van a videobeállításokban egy látószög menüpont, szerintem az lesz a baj. Azt állítsd normálra vagy pedig valamerre és nézd meg mikor lesz jó.
2/2 A kérdező kommentje:
Az se jó :( Mindenhogy állítom, de csak a látoszög állítódik, a keze, és a tárgyak nem...
2016. júl. 7. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!