Hol találom meg a windows 10-ben a színes képpont formátum beállítására szolgáló menüpontot?
Figyelt kérdés
YCbCr 4 4 4 konkrétan ilyen beállítási lehetőség volt a catalyst szoftverben. Állítgattam valami rgb-re és azóta pirosos a kép plusz a tv-n nem jelenik meg a kép (4k-s philips). Már kezd idegesíteni, hogy még mindig nem találtam semmi megoldást mert a win10-ben szerintem szinte minden beállítást átnyálaztam. Aki tud segítsen pls...2017. aug. 13. 21:34
1/3 A kérdező kommentje:
Kis kiegészítés. A 4k tv-t hdmi-vel kötöttem be és mikor hdmi-t kötök rá a radeon catalyst szoftverében csak akkor elérhető ez a beállítási lehetőség, most dvi csatival ezt nem akarja megmutatni ugyanabban a menüpontban (kijelző) így nem tudom egyáltalán visszaállítani sem.... Ugye a TV-n nem ad képet ami hdmi csatis...
2017. aug. 13. 21:49
2/3 A kérdező kommentje:
Ez a pixelformátum. De mint kiderült nem ez miatt van. Asszem még mindig ilyen pirosas színű. :/
2017. aug. 13. 22:39
3/3 A kérdező kommentje:
ÓÓ édes isten.... éjszakai mód hát persze. Totál véletlen benyomtam. Nem is emlékszem, hogy bekapcsoltam volna na mind1. Elmúlt, most jó a kép megint. El se olvassátok a kérdésemet, megoldódott :DD
2017. aug. 13. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!