Hogyan konvertálhatom a . Ts formátumú videókat . Mp4 vagy más formátumba?
A Tv dekóderéhez van csatlakoztatva egy külső merevlemez és elő van fizetve, hogy fel tudjuk venni a műsorokat. Az lenne a kérdés, hogy ezeket hogyan tudom átkonvertálni olyan formátumba amit lejátszik a DVD lejátszó és/vagy a PC.
Már elég jól körülnéztem a neten, de semmi sem sikerült.
Mások hogyan csinálják?
Bármelyik videókonverter tudja.
Én az AnyMP4 videoconvertert használom de van ingyenes is
http://www(pont)freemake(pont)com/hu/free_video_converter/
PC-n a TS fájlt a VLC alapból tudja...
Köszönöm a gyors válaszokat!
A VLC alapból le van töltve, de nem tudta lejátszani, se kovertálni.
Az AnyVideo-t már megpróbáltam, nem jött össze....
Írtam a (UPC Direct) szolgáltatónak, hogy mi lehet a probléma, miért nem tudom megnézni PC-n.
Most próbáltam meg az Apowersoft Video Converter-el de az sem jött össze.
Egy helyen az olvastam, hogy a szolgáltató lehet, hogy kódolja az adásokat, hogy csak a dekóderen (előfizetésen keresztül) tudd megnézni - remélem nem így van!
Örömmel várok más új ötleteket is, ha vannak.
Hát igen, több mint valószínű, hogy egyhamar nem lesz legális, se illeágils program erre a célra.
Csak nem látom értelmét ennek a kódolásnak, mert ha valaki meg akar szerezni egy filmet/műsort DVD-n akkor azt manapság már simán le tudja tölteni és még csak túl egyesnek sem kell hozzá lennie.
Vannak csatornák, ahol még élőben is megnézhetsz egy-két műsort élőben neten keresztül.
Remélem, hogy változni fog a helyzet, de nem adom föl a próbálkozást, kutatok tovább, hátha sikerül valami megoldást találjak.
Köszönöm mindenkinek a válaszát/válaszait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!