Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul újra a Firefox...

Miért nem indul újra a Firefoxom, ha kilépek belőle?

Figyelt kérdés

A firefox bezárása után néhány perccel, hiába szeretnék újra felmenni,azt írja ki: A Firefox már fut, zárja be, vagy indítsa újra a rendszert!

Ám semmi nyomát nem látom sehol, hogy futna! Mit tehetek?

2010. máj. 24. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen ha gyakran zárod be utána meg megnyitod ezt szokta kiírni, én várok egy picit és jó lesz, de ha nem jó akko ctrl+alt-del és ott bezárom a folyamatoknál az össze megnyitottad amit nem zár be.
2010. máj. 24. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez a firefox hülyesége, hogy bent marad a memóriában jó néhány másodpercig (gépfüggő is) miután bezártad. Megoldás az Opera, vagy a türelem.
2010. máj. 24. 15:51
 3/7 anonim válasza:
Igen, ez rohadtul idegesítő. Én ilyenkor azt csinálom, hogy kapcsolatbontás, aztán újra csatlakozok, utána próbálok belépni a Firefoxba.
2010. máj. 24. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Áldozz fel 5-10 kőkemény másodpercet az életedből..........
2010. máj. 24. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Feladatkezelő futó folyamatok ott kiválaszt leállít és újból indíthatod.
2010. máj. 24. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:

"Áldozz fel 5-10 kőkemény másodpercet az életedből....."

Ha ennyiről lenne szó, szerinted megkérdezem? Vártam már 5-10 "kőkemény" percet is.

A Feladatkezelő pedig nekem is eszembe jutott, de nem találtam a futó folyamatok közt. :(

2010. máj. 24. 16:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy néz ki (nem akarom elkiabálni), hogy megoldottam azzal, hogy kivettem a előzményeket, és a megőrzéséből is kivettem a pipát. Többször rápróbáltam, és eddig nincs gond!
2010. máj. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!