Altrifla kérdése:
Miért őrült meg a Firefoxom?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Mindig is Firefoxot használtam és szoktam frissítgetni is.
A 6.xx verziótól, egészen a most használt 7.0 verzióig olyanokat csinál amiket előtte nem szokott.
PL:
A képtalálatok nézésénél amikor a következő oldalra gördülnék, a kép nem mozdul, homokóra, CPU használat szokatlanul megnő. Ez eltarthat sok másodpercig is.
Üzenetet is szokott előbb-utóbb utána általában küldeni:
Van valami javaslatotok?
Köszönöm!
(Win7 SP nélkül)
2011. szept. 28. 17:29
1/2 anonim válasza:
Igen a firefox program mára már kissé elgyengült.. De ugyanakkor igaz, hogy nagy erőkkel vannak a javításon de nem akarom elhinni, hogy több éve csinálják a programozók és egyre sz*rabb nálam pl a processzorom 75%használja ki XD nemár ez röhelyes a gt IV nem eszik annyit.. azt tudom ajánlani, hogy google crhome és imátkozni hogy a jó öreg firefox újabb verziói a régi élényt nyútsák ujra :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszike az információt!
Imához!
2011. szept. 30. 05:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!