Hogyan aktiváljam az XP-t?
Figyelt kérdés
Eredeti CD, interneten keresztül nem engedi az aktiválást, telefonos módszerrel meg hiába írom be a diktált kódot, nem enged a továbbra nyomni.2017. aug. 11. 16:41
11/18 A kérdező kommentje:
A mostanin.
2017. aug. 11. 18:47
12/18 Hominida válasza:
"Háromszor hívtam fel a számot"
Milyen számot??
13/18 A kérdező kommentje:
A telefonos aktiválás telefonszámát.
2017. aug. 11. 20:36
14/18 A kérdező kommentje:
Ott be kell pötyögni egy számsort és aztán egy hölgy lediktál egyet, amit nekem be kell írni, ez lenne az aktiválás.
2017. aug. 11. 20:37
15/18 Hominida válasza:
"aztán egy hölgy lediktál egyet, ..."
Tényleg mondott egy aktiváló kódot? A Microsoft az XP-t már nem támogatja hibajavító frissítésekkel, visszavonta az üzletekből, nem lehet tőlük megrendelni, és az ügyfélszolgálatuktól mégis kaptál kódot? Elhiszem, ha ezt mondod, de a dolog nagyon meglep.
16/18 A kérdező kommentje:
Kaptam, gondolom erre nem vonatkozik a nem támogatottság. Meg hát az eredeti számon mondta el a hang, hogy azt az új (ugyanúgy ingyenes) számot kell hívni.
2017. aug. 11. 21:07
17/18 anonim válasza:
Amúgy volt olyan valamikor régen, hogy másnap élesedett be, de nagyon haloványok az emlékek már...meg hát meleg is van...
18/18 gábor69 válasza:
Priviben küldtem egy linket . Nekem ezzel sikerült .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!