Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » S. O. S. Valahogyan telepitett...

S. O. S. Valahogyan telepitettem a microsoft csomag 2016-os verzióját és most az kéri, h aktiváljam:irjam be a e-mailomat és a jelszót-ez járhat fizetési kötelezettségekkel?

Figyelt kérdés

2017. jan. 13. 22:32
 1/4 Hominida ***** válasza:
Nem tudjuk. A Microsoftnak vannak ingyenes programjai is, és te nem írtad, meg, hogy miféle csomagról van szó. De igen, járhat fizetési kötelezettséggel, ha hagyod, hogy a géped üzenjen nekik.
2017. jan. 13. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az office 2016 használható anélkül is, hogy bejelentkeznél. Ha bejelentkezel, pár nap után hisztizni fog, hogy nem jó a kulcsod és nem enged használni. Pusztán e-mail és jelszó alapján pedig nem kötelezhetnek arra hogy fizess, nem véletlenül van az, hogy paypal accounthoz, vagy bankkártyához társíthatók a havidíjas programok, nincs olyan, hogy "majd kifizetem". Kifizeted előre és akkor nincs olyan gondod, hogy hó végén nincs pénzed kifizetni mert elment kokainra, de azért jól esett ingyen használni a programot.
2017. jan. 14. 00:24
 3/4 A kérdező kommentje:
A 2016-os verzió microsoft csomágát töltöttem le(word,exel stb.)Nem emlékszem milyen oldalról;deden hiszem,h a hivatalis oldalról.Azt írja,h ha nem aktiválom(jelszó+e-mail)pár nap alatt akadályozni fogja a használatát
2017. jan. 14. 08:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a netszámlát se fizeted be, akkor ott is akadályozzák a használatát. Vagy vedd meg a dobozos verziót, ami egyszeri díjas, vagy vegyél havidíjas előfizetést. Ha nem akarsz fizetni, akkor telepíts LibreOffice-t. Nagy valószínűséggel ez utóbbi tökéletesen meg fog neked felelni.
2017. jan. 14. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!