Mit tegyek ebben az esetben (win7 telepítés)?
Figyelt kérdés
tehát win8.1 volt rajta csinaltam 64bites win7-et rufus-al pendrivera ,hogy bootolható legyen ujrainditásnál nyomkodtam az f2öt ,hogy behozza a bios-t és beálítsam ,hogy pendriveról bootoljon de mivel pendriveoit ott nem ismerte fel ezért bejelentkeztem windowsba és onnan akartam telepiteni ,el is kezdtem de mikor telepitések befejezéséhez ért a dolog vagy 30percig csinálta és akkor se akart vegezni ezért kikapcsoltam h ujra probálkozok de azóta ezt irja ki és sehogy sem birom telepiteni ,mivel biosba pendriveot nem ismeri fel ,probáltam win7es dvd-vel de azzal se indul ötlet? itt a kép:
2017. aug. 11. 16:39
1/1 anonim válasza:
Kicsit elavult útmutatókat nézegethetsz, hiszen a BIOS-ban a boot sorrend abajgatását kb. 20 évvel ezelőtt csináltuk. Kb. Pentium 4 óta minden egyes alaplapnak van boot menü funkciója. Általában ki is van írva a képernyőre indulás közben, de ha nincs, nézd meg az alaplap használati útmutatójában, hogy melyik billentyűvel kell előhívni. Előhívod, kiválasztod a pendrájvot, és rögtön indulni fog róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!