Windows 7 telepitesnel nem erzekeli a periferiakat?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem reg vettem egy uj gepet nem kertem hozza windows telepitest csak az a bokkeno h en meg nem tudom fol rakni mivel nem erzekeli se a bill. se az egeret. Bekapcsolasnal meg vilagitanak, biosban is jo csak a telepitesnel nem.
2017. aug. 4. 11:35
1/10 Dongaben válasza:
Akkor...most fel van telepítve, vagy sem?
2/10 A kérdező kommentje:
Nincs sajna, behozza a h milyen nyelvet stb valasszak de nem jo semelyik periferia.
2017. aug. 4. 11:37
3/10 Dongaben válasza:
Ja, bocs! Nincs...:) Akkor kell hozzá egy rendszert telepíteni. Ha a Biosba be tudsz lépni a billentyűzettel, akkor, azzal nincs gond.
4/10 anonim válasza:
Valoszinuleg a telepito rossz, MSDN ISO-t szedj.
5/10 Dongaben válasza:
Vezeték nélküli bill.? A telepítést inkább USB-s billentyűzettel csináld.
6/10 A kérdező kommentje:
Vezetekes
2017. aug. 4. 11:46
7/10 Dongaben válasza:
Ha a BIOS-ban tudod használni őket, akkor valóban a telepítő hibája. USB-ről, vagy DVD-ről megy?
8/10 A kérdező kommentje:
DVD-rol
2017. aug. 4. 11:50
9/10 Dongaben válasza:
Ha megvan a forrás, akkor inkább csinálj belőle bootolható pendrive-t, pl. Rufus programmal, és arról telepíts. A DVD lemezek sajnos sérülékenyebbek.
10/10 A kérdező kommentje:
Ok meg probalom
2017. aug. 4. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!