Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell megnyitni a Power...

Hogy kell megnyitni a Power Pointot?

Figyelt kérdés
A suliba kell készíteni 1 előadást 2003as powerpointal!Csomó helyről letöltöttem már de nem tudom megnyitni!Letöltöttem már ikonba meg is jelenik de ha rákattintok akkor egyből azt hozza ki mit akarok vele megjeleníteni pedig én készíteni akarok vele!Ha valaki ért ehhez leírhatná hogyan használjam!
2010. máj. 24. 11:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy fájlról van szó, lehet, hogy lassan tölti, de megéri türelmesnek lenni. Nekem mobilnettel majdnem fél óra volt.

Megnéztem: 140.40 MB. Nem éppen kicsi.

[link]

2010. máj. 24. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:

Néhány fontos infó: Nagyon fontos saját tapasztalataim alapján:

A Windows NEM fogja felismerni, ha meglévő fájlt akarsz megnyitni, akkor jobb egérgomb, Társítás, OpenOffice Impress indítása. Idővel már automatikussá válik, a Windows XP megtanulja. Érdemes alaposan átolvasni az oktatási anyagát. Újhoz indítsd a Minden programról.

2010. máj. 24. 13:28
 13/19 A kérdező kommentje:

Na megtudtam nyitni és szerkesztés is megy!

"-Igen, korábban írtam, abba a formátumban mentsd le, akkor megnyitja." Milyen formuátumba mentsem el? Egyébként köszönöm mindenkinek a segítséget!

2010. máj. 24. 13:50
 14/19 anonim ***** válasza:

Király, hogy sikerült! Csak azt nem értem, miért nem jó a suliknak ez az OpenOffice.org, amikor sokkal jobb az MS Office-nál.

Mentés másként: Microsoft 97/2000/XP .ppt

Ebbe mentsd el, bármelyik (MS Office) le tudja játszani! Személyes tapasztalat alapján, három hónapja tanulom az Ooo-t (ez a beceneve). Ha kérdésed van, keresd a Fórumát (belinkeltem neked), ott vérprofik tudnak segíteni.

2010. máj. 24. 17:44
 15/19 A kérdező kommentje:

Mentés másként: Microsoft 97/2000/XP .ppt

Na de ezt nekem le kell tölteni vagy honnan szedjem?

2010. máj. 25. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Az Impress menűjében: Fájl, Mentés másként, megnyitja az Ablakát, ott a fájlnév, alul nyisd meg, milyen kiterjesztéssel akarod lementeni. Na hallod, nagyon kezdő lehetsz, ha ennyit se tudsz, ez mindenhol így müxik.
2010. máj. 25. 21:06
 17/19 A kérdező kommentje:
Még kezdső se vagyok :D
2010. máj. 26. 17:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem baj, mindenki volt kezdő. Olvasd el az OpenOffice-org 3.2 oktatási anyagát, .pdf fájl, innen letölthető.

[link]

Ez a fóruma:

[link]

2010. máj. 27. 18:27
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ilyen segítőkész vagy foglalkozol más problémiával :) Amugy annyira nem érdekel ez a dolog de jol jön ez kellenek az alapok középsuliba sok ilyen dolog lesz...
2010. máj. 27. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!