Hogy kell megnyitni a Power Pointot?
Nagyon nagy fájlról van szó, lehet, hogy lassan tölti, de megéri türelmesnek lenni. Nekem mobilnettel majdnem fél óra volt.
Megnéztem: 140.40 MB. Nem éppen kicsi.
Néhány fontos infó: Nagyon fontos saját tapasztalataim alapján:
A Windows NEM fogja felismerni, ha meglévő fájlt akarsz megnyitni, akkor jobb egérgomb, Társítás, OpenOffice Impress indítása. Idővel már automatikussá válik, a Windows XP megtanulja. Érdemes alaposan átolvasni az oktatási anyagát. Újhoz indítsd a Minden programról.
Na megtudtam nyitni és szerkesztés is megy!
"-Igen, korábban írtam, abba a formátumban mentsd le, akkor megnyitja." Milyen formuátumba mentsem el? Egyébként köszönöm mindenkinek a segítséget!
Király, hogy sikerült! Csak azt nem értem, miért nem jó a suliknak ez az OpenOffice.org, amikor sokkal jobb az MS Office-nál.
Mentés másként: Microsoft 97/2000/XP .ppt
Ebbe mentsd el, bármelyik (MS Office) le tudja játszani! Személyes tapasztalat alapján, három hónapja tanulom az Ooo-t (ez a beceneve). Ha kérdésed van, keresd a Fórumát (belinkeltem neked), ott vérprofik tudnak segíteni.
Mentés másként: Microsoft 97/2000/XP .ppt
Na de ezt nekem le kell tölteni vagy honnan szedjem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!