Ha olyan laptopot veszek amin nincs operációs rendszer akkor tudom használni?
Figyelt kérdés
#PC #számítógép #program #elektronikus eszköz #operációs rendszer #számítástechnika #informatika #laptop
2017. aug. 7. 13:44
2/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha ilyet veszek az használhatatlan addig amíg nem lesz rajta operációs rendszer?
2017. aug. 7. 13:47
3/8 anonim válasza:
Gondold végig logikusan: ha nincs op.rendszer, a BIOS-on kívül mi indulna el?
De ahol veszed tetethetsz rá, vagy vehetsz hozzá OS-t.
Vagy beszerzel előtte egyet és ráteszed/ráteteted valakivel.
4/8 anonim válasza:
Azért a húst össze lehet kockázni rajta OS. nélkül is.
5/8 anonim válasza:
Addig biztos, hogy nem tudod használni amíg nem raksz rá vmilyen rendszert.
De ha cégnél akarják a telepítés miatt mondjuk 15e ft ért feláraztatni a cuccot akkor rendszer nélkül kérd, és sztem találsz olyan havert a környezetedben aki 2000 ért megoldja okosban. Hiszen ez csak 1 órás művelet max.
6/8 anonim válasza:
Én Windows licenszkulccsal eggyütt vettem, nem kell bajlódni a vírusos loaderekkel.
Azt a pár ezret megérte pluszba.
7/8 anonim válasza:
Mér baz. dmeg elkalandozol a biosban vagy mi a fas. zt képzelsz?
8/8 anonim válasza:
billego asztallab aladucolasa .viragcserep alatet,tamado veszett macska lecsapasa,stb ugyhogy igen sok mindenre lehet hasznalni,,,,,speciel szamitogepnek nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!