Hát pl Powerpointban a Wordartokra hasonlít. És szerintem azt is át lehet állítani szürkeárnyalatosra. Ha mást nem , akkor képszerkesztőben.
2017. aug. 6. 00:28
4/9 anonim válasza:
*Ja és van még ilyen ingyen betűtípusok letöltése, hogy Download free fonts, és akkor ilyen vannak a squirrel-es meg az 1001-es pl. Ha rákeresel, látni fogod, mi ez, tehát hogy dowload free fonts
2017. aug. 6. 00:29
5/9 anonim válasza:
Jaj,bocs!3.és4.vagyok,mégegy;szóval,hogy ha ezt a fajta feliratot valahol pólóra akarod nyomtattatni, akkor nem tudom, hogy a pdf -formátum megőrzi-e, vagy le kell expandolni a kinézetet; na szóval, hogy ha nincs le expandolva a kinézet, és a másik gépen, ahova elviszed ezt kinyomtatni, nincs letöltve ez a betűtípus , akkor át fog állni valami alapbetűtípusra nála az ő gépén, és akkor már nem pontosan ugyanúgy fog kinézni, mint ahogy azt te otthon láttad a saját gépeden, tehát ahová nyomtatni mész, még előtte szólni kell, hogy töltse le ő is azt a betűtípust, különben megváltozik, amit nyomtatni szeretnél, és már nem ua. lesz.
2017. aug. 6. 00:32
6/9 tabaki válasza:
#3 - 5:
Maradjunk annyiban, hogy érdemes egyszerűen képként exportálni vergődés helyett.
Amúgy szerintem semmit nem jelent a leexpandolás kifejezés, de nagyon szakszerűen hangzik, ezentúl én is keresni fogom az alkalmat, hogy beleszőjem a mondókámba. Hogy a szürkeárnyalatosra állítás hogyan jön ide, és hogy Kérdező miért ne magyarul keressen betűtípust, arra a kissé túlfűtöttnek ható hozzászólásaidban nem találtam utalást, talán érdemes lesz bedobnom egy liter kávét, hátha fel tudom venni a tempódat.
2017. aug. 6. 11:45
7/9 anonim válasza:
Előző,3-5.vagyok, van az illustrator nevű programban egy expand nevű gomb, és akkor azzal együtt arányosan lehet kicsinyíteni a dolgokat, pl hogy ha be van állítva a vonalvastagság 5-re, és le akarom kicsinyíteni, ha benyomom az expandot, vagy ikszpendet:D, akkor arányosan kicsinyíti a vonalat is, tehát nem lesz olyan, hogy úgy elváltozik, hogy a vonal marad 5 centiméter, ja meg onnantól képként fogja már érzékelni a szöveget, mint egy kis clipartot.
2017. aug. 6. 13:06
8/9 tabaki válasza:
Ilyen gomb nemcsak a váratlan hirtelenséggel előrántott Adobe Illustratorban, hanem a fentebb említett ingyenes Inkscape programban is van (alaphelyzetben beállított állapotban). Én ugyan nem tulajdonítok neki sorsfordító jelentőséget a feladat szempontjából, de tekintsük úgy, mintha valamit megmagyaráztál volna vele. Egyébként sejtem, minek akarsz ezzel elébe menni, de nem tudom, Kérdező mennyit fogott a magyarázatodból. Ha nem ismerném egy kissé ezeket a programokat, én biztos, hogy egy mukkot nem értenék belőle. Továbbra is azt javaslom, hogy a végeredmény már egy garantáltan paraméterezhetetlen hagyományos képformátumba legyen elmentve, és annyi. Minden más esetben becsúszhatnak váratlan gikszerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!