Milyen feltételt lehetne írni Access 2010-ben 10 nap múlva fizetendő és még be nem fizetett számlákra?
Létrehoztam egy felugró ablakot, amely figyelmeztet a befizetésre váró számlákra. A lekérdezés feltételt a
Between Date () And Date () +10
beírásával oldottam meg. Viszont, ha lejár a határidő, akkor már nem mutatja. Hogyan lehet módosítani ezt úgy, hogy a be nem fizetett számlák is látszódjanak, ha a 10 napos határidejük le is járt?
Szia.
Esetlegesen : Between Date()-10 And Date()+10
Igy minden olyan számlánál riasztani fog ami már lejárt 10 napja és még 10 napja van a befizetésig.
Ha van benne egy flag (nem irtad - nem tudom) ami azt mutatja meg, hogy az adott számla be lett-e fizetve, akkor még hozzáteheted ezt a flaget is és akkor csak akkor riaszt ha nem lett befizetve a számla, valahogy igy : Between Date()-10 And Date()+10 And Flag=True
Sok sikert.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!