Mennyi idő lehet kb megtanulni az access és az excel programokat használni?
informatika érettségi mindjárt itt van, és különböző okok miatt eddig húzódott az egész. most ott járunk hogy vettük(tanárral) a wordöt, weblapkészítést(share point), és ma fejezzük be a prezentációkészítést.
eléggé aggódom már, lesz elég idő befejezni?
accesst soha életemben nem használtam még, de az excelt is régen.szerintetek?
Nem egyszerű, de nem lehetetlen.
Mennyi idő alatt? Van, akinek 1 óra van akinek 10 sem elég.
Így nehéz megmondani.
Excelhez kell tudni kb 30-50 függvényt használni.
Ez még viszonylag könnyebb. Ha a matek nem a gyengéd és van egy kis logikai érzéked is, simán menni fognak a számítások.
Formázni, diagramot készíteni pedig néhány kattintás.
Viszont az adatbázis nem olyan egyszerű azért.
Oda a lekérdezésekhez ismerned kell alapszinten az Accest és hogyan működik a dolog.
Én viszont a helyedben mivel középszinten ez éri a legkevesebb pontot, ez lenne az utolsó feladat, amivel foglalkoznék.
1. Értelem szerűen a Word. Ez a legtöbb pontos.
2. Excel - amíg az elején vagy az érettséginek, jobban tudsz koncentrálni, figyelmesebb vagy. Itt erre lesz szükséged.
3. Web vagy PPT: ez is csak szövegszerkesztés szinte. De pontban kevesebbet ér, ha jól emlékszem.
4. Adatbázis: a legbonyolultabb, de a legkevesebb pont jár érte.
Ha ezzel nem is foglalkozol, de az első részt megcsinálod jól, még meg lehet a 4-es.
Nem tudom milyen érdemjegy a cél, de én nem aggódnék miatta túlzottan.
ÉN tavaly csináltam középszintet, idén emeltezek infóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!