Mi lehet a baja a PaintTool Sai-nak? Nem indul el.
Azt írja, rendszergazdaként futtassam, de azt csinálom, én ennek ellenéri is ezt írja. Maxthon-nal töltöttem le, de amikor egyszer régebben Operával, akkor is ezt vsinálta.
Innen töltöttem le:
„Igen, leírtam, hogy letöltötte, DE NEM A 30 NAPOS PRÓBAVERZIÓT. :D Nem tudom, hog mennyi tűnt fel. :)”
Ennyire:
Az, hogy te hány évesen minek érzed magad, csak annyiban releváns, hogy láthatólag meg sem fordul a fejedben: Esetleg a te felfogásoddal lehetnek bajok. Pontosan belinkelted, hogy mit töltöttél le, az pedig egyértelműen próbaverzió, ezen nem változtat, hogy hányszor olvasom el. Ha nem is szokásod, most az egyszer gondolkodj el azon, hogy valójában melyikünk nem hajlandó megérteni a tényeket.
Van egy sejtésem, hogy a fájlnévben szereplő „ful” tag (amelyről alappal feltételezed, hogy a full rövidítése) adja alád a magas lovat, ezért kapcsolódó infóként megemlítem, hogy a fejlesztő honlapjáról két dolgot tölthetsz le (már csak ezért is érdemes lett volna ellátogatnod oda): Az egyik az egész (trial-)programot tartalmazza, a másik csak a régebbi változatot használók számára való frissítéseket. Ezt a két telepítőfájlt különböztetik meg a „ful” és „upd” kitételekkel. A közvetítőoldalak viszont nem törődnek az önmagában használhatatlan update-fájllal, csak a megtévesztő nevű full-változattal.
A Softonic nem foglalkozik tört programokkal, hanem, mint már említettem, ugyanazt a shareware-t adja tovább, ami a program saját oldalán is hozzáférhető -- csak éppen nincs garancia arra, hogy nem piszkál bele nemkívánatos módon.
A program egyébként nálam sem fut (az eredeti systemaxos se), igaz, én linuxra próbáltam telepíteni Wine-nal, úgyhogy ez még semmi biztosat nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!