Miért nem indul a Syberia 3?
Segítsetek, légyszi, mert már nem látok a pipától, mai nap csak ezzel kínlódtam még eddig.
Nem szeretném nagyon részletezni, de a minimum gépigény megvan, tehát nem hinném h az a gáz.
Feltelepítettem, elindítottam, nem talált egy dll fájlt, ezt még sikerült megoldanom.
Elindítottam volna újra, 1280X720- as felbontást enged csak, plusz a legalacsonyabb minőségre állítottam, cseszett indulni, szóval megpróbáltam windowed módban, úgy elindult, ezen felbátorodva megpróbáltam teljes képernyős módban megint, és csodák csodájára sikerült, kicsit sokáig töltött, de elindult a játék.
Az okos fejemmel gondoltam, feljebb veszem a minőséget, na azóta semmi nem működik, akárhogy próbálom.
Bejön a menü, elindítom a pályát, tölt egy évig, a hang megy, kép sehol, csak sötétség, aztán leáll az egész, és kapok egy hibaüzenetet, hogy az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, de aztán a működése sikeresen helyreállt.
Mi az istencsudája lehet ez?
Nem értem, ha egyszer működött, utána mi csesződött el, próbáltam újratelepíteni, nem segít.
keress valamilyen uninstal programot és azzal távolítsd el. Valszeg' benne maradt valamilyen kis mocsok beállítás
S tudom idióta kérdés de fel kell tennem:
Most hogy nem indul a főképernyőn megpróbáltad levenni a beállításokat?
Persze, hogy le, de amúgy tudom h mi a baj, ismerem a megoldást is, csak nem értem h lett: [link]
ez a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!