Tudd abból probléma adódni ha nem az internetről szedek le egy telepítőt hanem mindig ugyanazt használom amit legelőszőr?
Úgy értem hogy amikor én mondjuk a skypot fel szeretném telepíteni akkor felkeresem az oldalt le szedem a telepitőjüket majd telepítem (a telepítő meg le tölt dolgokat). Viszont az tud problémát okozni ha én ugyanazt a telepítőt használom amit még anno mondjuk fél éve? Vagy inkább keresem fel ismételten az említett oldalt?
Ui: a gépem újra húzáson esik át igy nehéz lenne 10-15 programhoz tartozó telepítőt egyesével meg keresgélni a neten, igy én még anno nem töröltem ki semelyik telepítőt sem, hanem elraktam mindet egy helyre. Szóval amint vissza kapom a gépem csak a pendrivról kell lehúznom a szükséges telepítőket és megspórolom magamnak a keresgélést.
A válaszokat előre is köszönöm!
A szoftverek újabb verziói tartalmaznak olyan frissítéseket, amelyek a régi szoftverek biztonsági hibáit javítják ki. Ha nem használsz friss verziót egy kártevő a régi program sérülékenységén keresztül könnyebben bejuthat.
Tartalmazhatnak olyan funkciókat, amelyek a régi szoftverekben nincsenek - akár olyanokat is, amelyek a szoftver által nyújtott szolgáltatás használatához feltétlenül szükségesek.
ohh értem rendben, köszönöm szépen a gyors válaszokat! Épp ezen gondolkoztam hogy ha úgyis letölt X megát mikor el indítom a telepítést (fentiek szerint chrome, skype stb.) akkor lényegében mindegynek kell lennie azt hogy most miből indítom el mert a szükséges Frissítéseket úgyis letölti.
Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!